The Witcher'ın Merakla Beklenen 2. Sezonundan İlk Video Yayınlandı

47
8
1
1
0
The Witcher'ın Merakla Beklenen 2. Sezonundan İlk Video Yayınlandı
The Witcher’ın merakla beklenen ikinci sezonundan kısacık da olsa bir video yayınlandı. Kısa görüntülerden ve Ciri’nin görüntüsünden oluşan video, Witcher’ın resmi Twitter hesabında paylaşıldı.

Kitapları ve oyunlarıyla büyük beğeni toplayan The Witcher’ın ilk sezonu bittiğinde, dizinin hayranları ikinci sezon hakkında tahminler yürütmeye başlamıştı bile.

İkinci sezonun çekimlerinin pandemi dolayısıyla ertelenmesinden sonra, dizinin hayranları yeni sezon hakkında bir bilgi bekliyordu. Bugünkü Netflix Geeked programında nihayet bu beklentilere yanıt veren Netflix, kısacık da olsa bir fragman yayınladı.

Kısa ama heyecan verici

Videoyu görüntüleyemiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

The Witcher resmi Twitter hesabından “2. Sezonda kader, Cintra’nın aslan yavrusunu bekliyor” açıklaması ve #GeekedWeek etiketiyle paylaşıldı.

Kısa video bir sürü hızlı geçişli sahneden ve Ciri’nin görüntüsünden ibaret. Videoda bir hançer, antik bir mağara, kırmızı kemikleri olan ürkütücü bir iskelet, oldukça kasvetli görünen bir kanalizasyon ve oyunlarda gördüğümüzden daha gelişmiş bir Nifgaard zırhı görülüyor.

Maalesef videoda yayın tarihine dair hiçbir bilgi verilmedi. Bu da ikinci sezon için biraz daha beklememiz gerektiği anlamına geliyor. Ayrıca videoda hiçbir sahnede Geralt ya da Yennefer yok. Zaten ilk sezondaki olaylardan sonra Ciri’nin ikinci sezonun ana karakteri olacağı biliniyordu. Ama dizinin hayranları her şeye rağmen 2. sezonda Henry Cavill’ı en azından birkaç sahnede görmeyi umut ediyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/finally-the-first-trailer-for-season-2-of-the-witcher-is-here/
47
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
47
8
1
1
0