Xiaomi EU, Gelişmiş Bir Arayüz İsteyenler İçin Resmi Olmayan MIUI 10 ROM'unu Yayınladı!

33
3
3
2
2
Xiaomi EU geliştirici ekibi, MIUI arabiriminin özelliklerini geliştiren ve yeni dil seçenekleri ekleyen gayri resmi MIUI 10 ROM'unu resmen yayınladı.

Android işletim sisteminin kullanıcılara sunduğu en önemli avantajlardan biri de işletim sisteminin ve arayüzün en ince ayrıntısına kadar özelleştirilebiliyor olmasıdır. Her ne kadar resmi bir topluluk gibi görünse de aslında Xiaomi akıllı telefonlar için tamamen bağımsız olarak gayri resmi ROM’lar geliştiren Xiaomi EU geliştirici ekibi, yeni MIUI 10 ROM’unu tüketicilerin hizmetine sundu.

MIUI 10’un Çin Geliştirici ROM’unu temel alan Xiaomi EU ROM’u, MIUI 10 sürümünün bünyesinde bulunan tüm özelliklere sahip. Bununla birlikte Xiaomi EU, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için MIUI 10’da bulunan bazı gizli özellikleri ortaya çıkarıyor ve kullanıcıların hoşuna gideceğini düşündüğü faydalı bazı özellikleri de kendiliğinden MIUI ROM’una dahil ediyor.

Xiaomi EU ekibinin geliştirmiş olduğu MIUI 10 ROM’unun içinde Google Play uygulamaları ve hizmetleri dahili olarak bulunuyor. Üstelik ROM’a İngilizce ve Mandarin Çincesi’nden başka diller de ekleyen Xiaomi EU, böylece daha fazla kullanıcının ROM’dan faydalanmasını sağlıyor.

Xiaomi EU geliştirici ekibinin yayınladığı MIUI 10 ROM’unu aşağıdaki cihazlara yükleyebilirsiniz. ROM’u yüklemeden önce her ihtimale karşı verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/xiaomi-eu-releases-unofficial-miui-10-for-xiaomi-devices/
33
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
33
3
3
2
2