Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı

125
30
11
8
8
Şehir içi alternatif ulaşım aracı arayanlar için yeni Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, Türkiye'de satışa sunuldu. Elektrikli scooter, yeni satışa sunulmasına rağmen büyük ölçüde indirimli bir fiyat etiketine sahip.

Çinli tüketici elektroniği şirketi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda lansmanını gerçekleştirdiği yeni elektrikli scooter modeli Mi Electric Scooter 1S’i Türkiye’de satışa sundu. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde toplu taşıma araçlarını kullanmak istemeyenler için alternatif bir şehir içi ulaşım aracı olan Mi Electric Scooter 1S, katlanabilir yapısıyla da kolay taşınabilirlik sunuyor.

Mijia M365 modelinin yenilenmiş versiyonu olan Mi Electric Scooter 1S, 250W gücündeki motoruyla 25 km/s maksimum hız, kullanım şartlarına göre değişen 30 kilometre azami menzil sunuyor. Sadece 12,5 kg ağırlığında olan elektrikli scooter, bu sayede kullanılmadığı durumlarda da rahatlıkla taşınabiliyor.

Xiaomi'nin Mi Electric Scooter 1S paylaşımı

xiaomi twitter

Sadece arka tekerlekte fren diskleri bulunan Mi Electric Scooter 1S, yüksek hızlara çıkmadığı için kontrollü bir kullanımda yeterli güvenlik sağlıyor. Yüzde 14 eğim tırmanma desteğine sahip olan Mi Electric Scooter 1S, pnömatik lastikler ile hem iyi bir yol tutuş hem de konfor sağlıyor.

xiaomi elektrikli scooter

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S fiyatı

An itibarıyla çevrimiçi e-ticaret sitelerinde satışa sunulmuş olan Xiaomi Mi Electric Scooter 1S’in orijinal fiyatı 5.099 TL gösteriliyor olsa da bazı internet sitelerinde 3.999 TL fiyat etiketiyle bulmak dahi mümkün. Peki siz Xiaomi’nin yeni elektrikli scooterı ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

125
30
11
8
8
Emoji İle Tepki Ver
125
30
11
8
8