Xiaomi, Şimdi de Elektrikli Scooter Üretti!

1
0
0
0
0
Xiaomi’nin sahibi olduğu alt markası olan MiJia, elektrikli scooterını duyurdu.

Bundan bir süre önce “Xiaomi’den elektrikli otomobil mi geliyor?” söylentilerine sebep olan görsellerin aslında sadece bir scooter için olduğu ortaya çıktı. Xiaomi’nin sahibi olduğu alt markası MiJia markalı scooter, QiCycle adındaki katlanabilir bisikletin yeni scooter hali olarak görülebilir.

Yukarıda detaylarını görebileceğiniz QiCycle sonrası MiJia markası altında üretilen bu yepyeni akıllı ve elektrikli scooter saatte 280 watt güç ile 30km’e kadar bir mesafe kat edebiliyor. Bunun için maksimum 75 kg bir sürücü isteyen MiJia, daha güçlü olmasını isteyenler için maksimum olarak 500 watt’lık güçle saatte 25 km hızına çıkabiliyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere sadece iki farklı renk seçeneğine sahip olan Xiaomi MiJia Elektrikli Scooter, KERS ve E-ABS sistemlerine sahip. 12.5kg ağırlığa sahip olan bu scooter, 3 saniyede katlanabiliyor ve aynı zamanda hızlı gitseniz dahi disk frenleri sayesinde 4sn içinde tamamen durabiliyor.

Mobil uygulaması üzerinden anlık olarak kontrol edilebilen ve dahili GPS'i ile gidilen mesafeyi ve rotayı size gösteren Mijia Scooter, bir hayli hoş görünüyor.

290 Dolar gibi bir fiyatla satışa çıkan Mijia, bakalım nasıl bir ilgi görecek.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0