Xiaomi, Redmi K30'un Ses Kalitesinin Harika Olacağını Gösteren Bir Sertifika Aldı

31
7
6
2
1
Hem kendi hem de alt markası Redmi ile ülkemizde ve dünyada fiyat/performans oranı iyi telefon denince ilk akla gelen marka olmayı başaran Xiaomi, yakın zamanda yeni telefonu Redmi K30'u piyasaya sürecek. Lansman tarihine çok az süre kalan cihaz hakkında bugün bir sertifika daha alındı. Ortaya çıkan sertifika bilgileri, Redmi K30'un harika ses kalitesine sahip olacağını gösteriyor.

Akıllı telefon sektöründe her geçen yıl yerini daha da sağlamlaştıran Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni cihazları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Alt markası olan Redmi'nin K serisinde başarılı cihazlar piyasaya süren şirket, 10 Aralık'ta Redmi K30'un lansmanını gerçekleştirecek. Lansmanına saatler kalan bu cihaz için bugün bir sertifika daha alındı.

Alınan Hi-Res Audio sertifikası, Redmi K30 ailesinin yüksek çözünürlükte ses sunacağını gösteriyor. Özellikle müzik dinlerken ve oyun oynarken hissedilebilecek bu kalite farkı, Xiaomi yöneticilerine göre kullanıcıların yüzünü güldürecek. Xiaomi, ses kalitesinde öylesine iddialı ki telefonun ses çıkışının CD kalitesinde olacağı belirtiliyor.

Xiaomi Redmi K30, hangi özelliklere sahip olacak?

Xiaomi Redmi K30

Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing'in açıklamalarına göre Redmi K30, Snapdragon X52 5G modeminin entegre edildiği bir Qualcomm Snapdragon 765G SoC işlemci ile gelecek. SA/NSA çift modlu 5G ağını destekleyecek ve 3,7 Gbps'lik bir bağlantı sunacak olan akıllı telefon, beşinci nesil Qualcomm AIE yapay zekâ motorunu da bünyesinde barındıracak.

Telefonun tasarımı hakkında ortaya çıkan bilgilere göre parmak izi tarayıcısı, Redmi K30'un yan panelinde konumlandırılacak. Ön tarafta çift delikli bir ekranla gelecek olan telefonda çift ön kamera bulunacak. 4.500 mAh'lik güçlü bir bataryayla gelecek olan cihaz, aynı zamanda 30 W hızlı şarj desteği sunacak.

Arka kısmında 64 MP çözünürlüğünde bir arka kameraya sahip olacak Redmi K30'un 10 Aralık'ta tanıtılacağını hatırlatalım. Telefonun tüm özelliklerini, lansmanı anbean takip ederek sizlerle paylaşıyor olacağız. O güne kadar ortaya çıkacak tüm gelişmelerden ve lansman günü resmi açıklamalardan haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/08/redmi-k30-series-gets-hi-res-certification/
31
7
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
7
6
2
1