Xiaomi Redmi K30'un Yeni Görsellerinde Bilinmeyen Bir Özellik Ortaya Çıktı

52
9
5
4
3
Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Redmi K30’un yeni görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, akıllı telefonun fabrikadan çıkışlı hali ve kutusu gözler önüne serildi.

Dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olan Çin merkezli Xiaomi, önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonları olan Redmi K30’u piyasaya sürmeyi planlıyor. Gücünü Qualcomm’un son model amiral gemisi işlemcilerinden birinden alacağı onaylanan akıllı telefonun aynı zamanda hem 4G hem de 5G varyantlarının ayrı ayrı piyasaya sürüleceği de şirket tarafından duyurulmuştu. Bugün ise akıllı telefonun görüntüleri yayınlandı.

Ortaya çıkan görüntülerde telefonun fabrikadan çıkmış halde paketlenmiş bir biçimde bulunduğu görülüyor. Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan görüntüler, cihazın satış kutusunu da gözler önüne seriyor. Telefonun kutusu, çoğunlukla beyaz bir gövdeye sahip ve üzerinde kalın puntoyla cihazın ismi yazıyor. Kutunun arkasında ise Redmi’nin maskotu olan ‘Big Devil’ bulunuyor.

Redmi K30, hibrit çift SIM desteğine sahip

Redmi K30

Redmi K30’un ortaya çıkan görüntülerinde telefonun hibrit çift SIM desteğine sahip olduğu görülüyor. Görüntülerde ayrıca telefonun kırmızı renk modelinin nasıl görüneceği hakkında fikir de edinebiliyoruz. Cihaz, kutusundan çıktığı zaman bir ambalaja sarılmış olarak geliyor ve cihazın önünde Xiaomi’nin yerleştirdiği bir ekran koruyucu bulunuyor. Bunun dışında cihaz hakkında pek bir detay paylaşılmadı.

Redmi K30’un iki farklı varyantının piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu varyantlardan biri cihazın 5G versiyonu olurken diğeriyse 4G versiyonu olacak. Redmi K30’un 5G varyantında Qualcomm’un yeni duyurduğu gelecek nesil 5G modem destekli Snapdragon 765G işlemci kullanılacağı düşünülüyor. Cihazın 4G varyantında ise Qualcomm Snapdragon 730G işlemcinin kullanılması bekleniyor. Bu işlemcilere destek olarak en az 6 GB en fazla 12 GB RAM seçeneklerinin olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Xiaomi Redmi K30

Arka tarafında dörtlü kamera kurulumuna sahip olan telefon, 6,67 inçlik Full HD+ ekrana sahip. Ekranında bir çentiğe sahip olmayan telefonun iki adet kamera deliğine sahip olduğu görülüyor. Telefon ile ilgili ayrıntılı detaylar, 10 Aralık 2019 tarihinde Xiaomi tarafından paylaşılacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/live_images_of_redmi_k30_retail_box_leaks_hybrid_sim_slot_spotted-news-40461.php
52
9
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
52
9
5
4
3