Yarın Tanıtılacak Call of Duty: Modern Warfare İçin Video Yayınlandı

86
21
4
3
3
Yılların FPS aksiyon oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu tüm detaylarıyla yarın duyuruluyor.

Call of Duty oyunlarını yayınlayan Activision'ın uzun süredir hakkındaki bilgileri ufak ufak paylaştığı Call of Duty: Modern Warfare için son noktaya gelindi. Bugün Call of Duty'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan kısa bir ön gösterim videosu ile oyunun yarın duyurulacağı açıklandı.

Parazitli bir telsiz sesi ile başlayan videonun ilerleyen kısımlarında bir kadının konuştuğu duyuluyor. Önce "Bir sorunum var." ve sonrasında "Her yerde olabilirler." şeklinde cümleler kuran kadının kim olduğu hakkında henüz bir bilgi bulunmasa da oyunun fazlasıyla heyecan verici dakikaları oyunculara yaşatacağı sadece buradan bile anlaşılabiliyor.

Videoda yazılı olarak verilen 30 Mayıs 2019 tarihi ve ardından beliren saat (TSİ 20.00) ise oyunun tanıtımı ve fragmanına işaret ediyor. Call of Duty'nin bahsi geçen video yayınlamasının ardından bazı içerik üreticileri ve YouTuber'lar oyunu daha önceden görme şansını yakaladıklarını ve görüşlerini yarın itibarıyla paylaşabileceklerini söylediler.

Daha önceden de ortaya çıktığı üzere Call of Duty: Modern Warfare, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilir olacak. Oyunun piyasaya sürülüş tarihine dair herhangi bir bilgi henüz bulunmasa da 2019 Sonbahar'ı gibi satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/modern-warfare-teaser-reveal/
86
21
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
86
21
4
3
3