2018 Model iPhone'ların Ekran Tasarımları Ortaya Çıktı

49
18
7
6
5
Benjamin Geskin ve Slashleaks, 2018 model iPhone'ların erken panellerini ortaya çıkardı. Buna göre LCD ekranlı iPhone modeli OLED ekranlı modellerden daha kalın ekran çerçevelerine sahip olacak.

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği görkemli lansman etkinliği ile birlikte üç yeni iPhone modeli tanıtacağı hepimizin malumu. Hatta cihazların ekran boyutları ve panel türleri dahi aylar öncesinden sızdırılmıştı; biri 5.8 inç diğeri ise 6.5 inç boyutunda OLED ekranlı iki model ve 6.1 inç LCD ekranlı bir model.

Üç yeni iPhone modeli de 2017 model iPhone X’da olduğu gibi ince çerçeveli ve çentikli bir tasarıma sahip olacak. Fakat daha önce gerçekleştirdiği isabetli sızıntılarla bilinen Benjamin Geskin’e göre üç iPhone modeli de aynı incelikte çerçevelere sahip olmayacak. Twitter üzerinden yeni iPhone modellerinin görüntülerini paylaşan Geskin, tasarım farklılıklarını ortaya çıkardı.

Benjamin Geskin’in paylaştığı görsele göre premium varyantlar olan OLED ekranlı iki iPhone modeli, son derece ince çerçevelere sahip olacak. Çerçevelerin 2017 model iPhone X’dan daha ince olması muhtemel. ‘Uygun fiyatlı’ olarak tanımlanan LCD ekranlı iPhone ise OLED ekranlı modellere göre daha kalın ekran çerçevelerine sahip olacak.

Slashleaks de 2018 model iPhone’lara ait olduğu iddia edilen üç ekran paneli fotoğrafı paylaştı. Slashleaks tarafından paylaşılan ekran panelleri, Benjamin Geskin’in görselini doğrular nitelikte. LCD ekranlı iPhone modeli, diğerlerinden daha kalın çerçevelere sahip. Yine de ekran çerçevelerini iPhone 8’in ekran çerçeveleri ile karşılaştırdığımızda kabul edilebilir seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/07/17/2018-iphone-front-glass-panels-photos/
49
18
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
49
18
7
6
5