Google Chrome'un Yeni Tasarımı Canary'de Teste Sokuldu

18
11
5
2
2
Günümüzde birçok uygulama ve web sayfası var ve bu içerikler, hali ile dur durak bilmeden güncellenme gereği duyuyor. Çağı yakalamaya ve çeşitli sorunlara çözüm bulmaya çalışan bu güncellemeler, çoğu zaman kullanıcıların da hoşuna gidiyor.

Muhtemelen birçoğumuz gün içerisinde Google Chrome veya benzeri bir aracı kullanıyoruz. İş gereksinimlerinden tutun da zevki gereksinimlere kadar çoğu noktada işimiz ilk olarak tarayıcılara düşüyor. Bu sebeple bu sayfaların işlevsel ve kolay kullanımlı olması da büyük önem taşıyor. Hal böyle olunca Google Chrome’da güncelleme tarafında yeni bir adım attı.

Deneysel ağı Canary’de güncellemesini teste sokan Google Chrome, birden fazla özelliği bu kanalda test ediyor. Windows, Linux ve Chrome OS için şu anda kullanılabilir olan özellik, kaynağını Chromium Evangelist’den alıyor. Açık kaynaklı bir sürüm olan kaynağın, birçok fikir ve özelliği barındırdığını da söylemekte yarar var.

                                                  

Yukarıdaki resimlerden de inceleyebileceğiniz yeni güncelleme, söylediğimiz üzere Canary’de yayına sokulmuş durumda. Ancak burada şöyle bir dipnot vermemiz gerek: Chrome Canary, geliştiriciler ve güncellemeleri erken almak isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. Bu sebeple uygulamayı indirdikten sonra yaşayabileceğiniz sorunların bir garantisi yoktur. Özellikle program çökmeleri bu uygulama için sıkça karşılaşılmaktadır.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/11/google-chrome-redesign-canary/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#pWezEBXXnSqs
18
11
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
11
5
2
2