Kitaplarla Yaptığı Paylaşımlarla Son Dönemin En Sıra Dışı Fenomeni: James Trevino

28
4
3
1
1
Günden güne gelişen sosyal medya platformları, bizleri kendine bağlamasının yanı sıra yeni fenomenleri de bünyesinde barındırıyor. Bu gün ise sizleri, görebileceğiniz en sıra dışı fenomenlerden biri ile tanıştıracağız: James Trevino

Birçoğumuzun severek kullandığı Instagram, çok sayıda amaca hizmet ediyor. Bazılarımız için ticaret kapısı olan bu mecra, bazılarımız içinse sadece zaman geçireceği bir platform. Bu noktada da karşımıza pek çok Instagram fenomeni çıkıyor. Bu fenomenlerden pek çoğu birbirinin türevi olma yolunda ilerlerken, James Trevino gibi bazı fenomenlerde yaptıkları ile adeta ağzımızı açık bırakıyor.

 

 

Alışkın olduğumuz fenomenlerin aksine, başarısını kitaplara borçlu olan Trevino, içeriklerinde daima kitapları kullanıyor. Birçok kitabı bir araya getirerek zengin görseller yaratan fenomenin hayal gücü ise takdire şayan.

Bu denli geniş bir hayal gücüne ve çok fazla sayıda kitaba sahip olan James Trevino; kitapları belli şekil, renk uyumları ve sayılarda düzenlemenin yanı sıra, onlarla karikatürler dahi hazırlıyor. Bu noktada sizlerde bu zeki fenomeni merak ettiyseniz ve farklı içeriklerle ufkunuzu açmak istiyorsanız, bağlantıya tıklayarak James Trevino’un Instagram sayfasına erişebilirsiniz.

28
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
28
4
3
1
1