Samsung’un Yürek Yemiş Sadık Kullanıcıları: “Galaxy Note 7’mi Geri Vermiyorum”

1
0
0
0
0
Samsung’un Yürek Yemiş Sadık Kullanıcıları: “Galaxy Note 7’mi Geri Vermiyorum”
Samsung’un değişim kampanyasına davet ettiği ABD’deki Galaxy Note 7 kullanıcıları, ürünlerini geri vermeyi kabul etmediler.

Samsung, Galaxy Note 7 modelinden vazgeçmiş olabilir fakat bazı fanları hala Note 7’yi kullanmaya devam ediyor. 

Salı günü Galaxy Note 7’nin üretimini tamamen durdurduğunu ve kullanıcılarının cihazlarını kapatarak geri göndermesini isteyen Samsung, yıllar içinde kazanmış olduğu sadakatin ne denli güçlü olduğunu da görmüş oldu. Aşağıda ABD’deki Galaxy Note 7 kullanıcılarını değişim kapsamında bilinçlendirmek ve yönlendirmek için 7 Eylül tarihinde bir tweet atan Samsung’a bazı kullanıcılar karşılık olarak telefonlarını tutmaya devam edeceklerini belirten yorumlarda bulundular. Bu kişilerden bir tanesi de New York’tan EMS işçisi olan Robinson Suarez.

Suarez, Galaxy Note 7’yi satın almadan önce Note 3 kullandığını ve bu telefonu almak için 3 yıl boyunca beklediğini söylüyor. Piyasadaki diğer telefonlarla kıyaslama yaptığında Note 7’nin tasarım ve donanım açısından hiçbir rakibinin bulunmadığını söyleyen Suarez, arkadaşlarının kendisiyle dalga geçmesine rağmen telefonunu kullanmaya devam edeceğini belirtiyor. ‘Dalga geçmek için internette adıma caps bile yapmışlar ama ben asla telefonumdan vazgeçmeyeceğim’ diyen Suarez, eminim Samsung’un en sadık ilk 3 müşterisi arasına adını yazdırmıştır.

Sadık olmasının yanı sıra Suarez’in bu kararı almasında Galaxy Note 7’yle 2 saat boyunca film izlemiş olmasına rağmen cihazda en ufak bir ısınma bile hissetmemesi etkili olmuş. 

Açıkçası düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Siz de böyle sadık bir müşteri misinizdir? Adam cebinde saatli bomba taşıyor olmasına rağmen ciddi ciddi telefonunu geri vermeyecek mesela.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0