T-Mobile, Ebeveynleri Oldukça Sevindirecek FamilyMode Hizmetini Kullanıma Sunuyor

7
1
1
0
0
Güvenli internet adı altında ülkemizde de sık sık gündeme gelen ebeveyn filtreleri, dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden birisi olan T-Mobile ile yeni bir boyut kazandı.

Pazartesi günü T-Mobile tarafından duyurulan FamilyMode adlı bir hizmet, çocuklar ve ebeveynleri arasında bir köprü görevi görüyor. İki şekilde çalışan bu yeni sistem, çocuklara evin içinde ve dışında hücresel veri hizmeti sağlayarak ebeveynlere tabletler, telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları ve Akıllı TV gibi cihazlar üzerinden içerikleri kontrol etme şansı tanıyor.

29 Haziran’dan itibaren satışa sunulması beklenen T-Mobile FamilyMode hizmetini almak için öncelikte 20 dolar ödeme yapılıyor ve bu ödemeler her ay 10 dolar olacak şeklinde devam ediliyor. Yani 20 dolar kurulum hizmeti ve 10 dolar aylık ödemeler yaparak hizmete sahip oluyorsunuz. İçerisinde internet bağlantısına sahip olan hemen hemen her cihazı kapsayan bu hizmet, internet kullanımını kontrol ederek çocukların eriştikleri içeriklerin daha güvenli hale gelmesini sağlıyor.

T-Mobile FamilyMode’un başlıca özellikleri şöyle:

  • Uygulama ve platformlara günlük internet limiti belirleme
  • Çocukların tabletlerinde veya telefonlarında hangi uygulamalara ve web sitelerine erişebileceğini düzenleme
  • Mobil internet erişimini istenildiği zaman devre dışı bırakma ve aktif etme
  • Uygunsuz içerikleri filtreleme
  • Çocuklara ödül olarak çeşitli kullanım süreleri tanıma
  • Çocukların erişmek istedikleri uygulamaları ve web sitelerini müdahalesiz izleyebilme
  • Çocukların harita üzerinden konumlarını tespit edebilme

T-Mobile FamilyMode hizmeti, tıpkı bir modem gibi evinize konuluyor ve kendisine bağlanan cihazları rahatlıkla kontrol edebilmenizi sağlıyor. Cihazın kapsama alanı dışındaki zamanlarda ise hücresel veri ağı ile T-Mobile şebekesinin sağladığı hizmetlerle birebir aynı işlevleri yerine getirebiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/t-mobile-lets-parents-control-what-their-kids-do-online-in-or-out-of-the-house/
7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0