Uzun Zamandır Yeni Oyun Arayanlar İçin 13 Ücretsiz Android Oyun

124
61
24
22
16
Yüzlerce oyun arasından son haftaların en başarılı 13 mobil android oyununu sizler için derledik.

Malumunuz günümüzde mobil oyunlar oldukça revaçta. Her hafta onlarca kalburüstü oyun Play Store’da yerlerini alıyor, zaman zaman ya yeterli popülerliğe ulaşamıyor ya da biz kullanıcılar tarafından fark edilemiyor. Sizler için son haftaların en başarılı ve keyifli 13 ücretsiz oyununu bir liste haline getirerek bu başarılı oyunları sizlerle buluşturuyoruz

Stickman Soccer 2018

Rusya 2018 Dünya Kupası’nın başlamısyla birlikte mobil futbol oyunları oldukça yüksek bir başarı grafiğine kavuştu. Adından da anlayabileceğiniz üzere çöp adamlarla oldukça eğlenceli bir futbol deneyimi sunan oyunumuz, 2018 Dünya Kupası moduyla da eğlenceyi ve heyecanı mobil cihazlarımıza getiriyor.

Connection

Zekasına güvenen bir Webtekno takipçisi iseniz işte size aradığınız rekabet. Connection başlangıçta oldukça kolay bir oyunmuş gibi gözükse de bitirmesi son derece zor bir oyun. Ayrıca yapımcılar oldukça iddialı, eğer bu oyunda 200 level’a kadar gelebilirseniz, yapımcılara göre siz bir dahisiniz.

Horizon

Basit uzay gemisi oyunlarını seviyorsanız oldukça başarılı bir opsiyon olan Horizon ile tanışmanız gerekiyor. Son derece eğlenceli grafikleriyle Horizon, boş zamanınızda oyalanmak için harika bir seçenek.

Tank Stars

Yaşı belli bir miktarından üstünde olan okuyucularımızın oldukça ilgisini çekebilecek bir oyun ile karşı karşıyayız. Worms dinamiklerine benzer yapısı ile son derece keyifli dakikalar vadeden oyun, özlediğimiz Worms konseptini bir tank oyununa uyarlıyor.

Ghost Pop

Elinizde bir el feneriyle lanetli bir ormanda dolaştığınızı düşünün. Ghost Pop temel olarak bu durumu konsept almış olsa da işleyiş anlamında son derece iç açıcı ve keyifli grafikleri karşınıza getiriyor. Bu sevimli oyun sırf grafikleri nedeniyle bile bir şansı hak ediyor.

CrossFire: Legend

Oldukça başarılı bir şekilde uyarlanmış FPS bir oyun arıyorsanız doğru adrestesiniz.İçinde deathmatch bir çok mod bulunan oyun, online oyun deneyiminin yanında botlara karşı oynamanıza da olanak veriyor. Nişan alma ve oyun kontrolü anlamında da son derece başarılı bir sisteme sahip olan oyun FPS sevenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat.

Shadowgun Legends

Shadowgun Legend, gerçek zamanlı PvP ve RPG öğelerini kusursuz bir şekilde kombinlemeyi başarmış bir mobil oyun. 600'den fazla silahı, 1000'den fazla zırh parçasını ve 250'den fazla kozmetik ürünü barındıran Shadowgun, savaş mangası ve loncalar oluşturmanıza da izin veriyor.

Dungeon Hunter Champions

MOBA oyunları anımsatan Dungeon Hunter Champions öğrenmesi biraz zaman alsa da son derece bağlayıcı bir RPG oyunu diyebiliriz. 5v5 savaşların temel alındığı oyun tüm dünyaya meydan okumanıza olanak sağlıyor.

ARK: Survival Evolved

Aslen bilgisayar oyunu olan oyunumuzun mobil versiyonu da son derece isminin hakkını fazlasıyla veriyor. Açık dünya tabanlı oyun, 80’den fazla dinozor ve primal canlı türüne ev sahipliği yaparak hiç bitmeyen bir merak hissi uyandırıyor. Bu mobil dünyada hiçbir varlığınız olmadan çıktığınız yolda, onlarca araç gereç, sığınak ve yeni kabile arkadaşlarıyla hayatta kalma mücadelinize devam edebilirisiniz.

Paladins Strike

Ünlü çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu Paladins: Realm’in şampiyonları baz alarak oluşturulan  Paladins Strike, bir MOBA oyunundan bekleyebileceğiniz herşeyi mobil olarak cihazlarınıza taşıyor.

Pako 2

Pako 2, temel olarak sahip olduğumuz mürettabatın polise yakalanmasını engel olduğumuz bir oyun. Grafik anlamında arcade tutkunlarının oldukça ilgisini çeken Pako 2, eğer retro grafiklere tutkun bir oyuncuysanız tam da size göre.

 

Dragon Ball Legends

Efsane serinin tüm popüler karakterlerini barındıran oyun Dragon Ball Legends; oldukça basit oyun içi kontrolleriyle, güçlü rakipleri yenerek ilerlediğiniz hikayesiyle yoğun bir ilgili hak ediyor.

Army of Robots

Adından da anlayacağınız üzere bir robotu kontrol ettiğiniz oyun, 12 aşamadan oluşuyor. Ayrıca oyunun içerisinde çevreye de etki ederek fiziksel değişimlere sebep olabilmek bir mobil oyun için son derece etkileyici. Robot ordularıyla çarpışmaya hazırsanız doğru adrestesiniz.

124
61
24
22
16
Emoji İle Tepki Ver
124
61
24
22
16