10 Parmağında 10 Marifeti Olan El Feneri

17
1
1
1
0
Akıllı telefonların her yeri kuşatmasıyla, el feneri ihtiyacımızı telefonun flaşı ile görür olduk. Ancak bu ürün belki de tüm alışkanlığınızı değiştirecek.

Elektrik kesintilerinin eskisi kadar sık olmaması ne çok şeyi değiştiriyor farkında mısınız? Mumlar yok, elektrik gidince otomatik olarak çalışan ışıldaklar yok; hepsi bir kenara, sadece elektrik gidince bir odaya toplanan ve sohbet eden aileler de yok. Bu noktada çocukluğumuza dönecek olursak, muhtemelen hepimizin evinde en az bir tane büyük bir el feneri bulunurdu. Şimdilerde yerini telefon ışıklarına bırakan el fenerleri, yeni ve özgün bir şekilde tekrar karşımıza çıkıyor.

 

Farklı kullanım özelliklerine entegre olacak şekilde Allocacoc tarafından üretilen ve FlashLight adı verilen el feneri, yeniden hayata dönme çabası içerisinde olan ürünlerden bir tanesi diyebiliriz. Farklı ışık sevilerine ayarlanabilen ve en düşün ışık seviyesine ayarlandığında 75 saat süre ile çalışabilen el feneri, özellikle kamp sırasında değişken hava koşullarında başarılı bir şekilde çalışacaktır.

Bunlara ek olarak FlashLight'ın asıl farkı, sunduğu aksesuarlar ve kullanım koşulları ile gösteriyor. Sadece dışarıda değil evde de kullanabileceğiniz zarif fener, uygun başlıkları taktığınızda; gece lambası, okuma lambası, masa lambası, bisiklet feneri ve hatta baretin üzerine yerleştirerek kafa lambası olarak kullanılabiliyor. Güçlü bir el feneri olmanın yanı sıra böylesine yetenekli özellikleri de bünyesinde barındıran FlashLight, yakında Indiegogo üzerinde fonlamaya açılacak. Sadece özelliklerini okurken bile benim olmalı diyeceğiniz ürünün fiyatı ise şu anda 19.95 euro. Eğer sizler de ürünü erişmek, almak veya yalnızca yakından incelemek istiyorsanız, bağlantıya tıklayarak FlashLight’a ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bigumigu.com/haber/aksesuarlarla-yeni-islevler-kazanan-el-feneri/
17
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
1
1
1
0