Sahibinden'de 20 Bin TL'ye(!) Fortnite Yüklü iPhone 11 İlanı Açıldı

239
28
12
7
5
eBay'da 10 bin dolara Fortnite yükü iPhone ilanları ortaya çıkmasının ardından şimdi de Sahibinden'de 20 bin TL'ye Fortnite yüklü iPhone 11 ilanı açıldı. Daha uygun fiyatlı(!) bir şey isteyenler için iPhone X da bulunuyor.

Apple ile Epic Games arasında yaşanan ‘App Store kural ihlali’ tartışması, dünyanın en popüler battle royal oyunlarından Fortnite’ın Apple’ın resmi uygulama mağazası olan App Store’dan kaldırılmasıyla sonuçlanmıştı. Daha sonra ise Apple ile benzer bir gerekçe öne süren Google da Fortnite’ı resmi uygulama mağazası olan Play Store’dan kaldırdı.

Android akıllı telefon kullanıcıları, Fortnite’ın resmi web sitesinde bulunan APK dosyasını indirerek popüler battle royale oyununu deneyimlemeye devam edebiliyorlar. Ancak iPhone kullanıcıları için böyle bir seçenek bulunmuyor. Dolayısı ile içerisinde Fortnite yüklü olan iPhone modelleri değere binmiş durumda.

20 bin TL'ye Fortnite yüklü iPhone 11, 9,8 bin TL'ye Fortnite yüklü iPhone X

fortnite yüklü iphone 11

Geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığımız bir haberde dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden eBay’de Fortnite yüklü iPhone’ların 10 bin doları bulan fiyatlardan satışa sunulduğundan bahsetmiştik. eBay’daki ‘Fortnite’ yüklü iPhone’ ilanlarının üzerinden fazlası süre geçmemişti ki Türkiye’deki e-ticaret sitelerinde de benzer ilanlar ortaya çıkmaya başladı.

Türkiye’nin en popüler ikinci el alım-satım sitelerinden sahibinden.com’da 20 bin TL’ye ‘Fortnite yüklü iPhone 11’ listelenmeye başlandı. Ayrıca yine aynı sitede 9.871 TL’ye Fortnite yüklü iPhone X ilanı da bulunuyor. 

fortnite yüklü iphone x

Ülkemizde iPhone 11’in 7.999 TL, iPhone X’un ise yaklaşık 9.299 TL fiyat etiketiyle satışa sunulduğunu düşünürsek Türkiye’deki Fortnite yüklü iPhone fiyatlarının eBay’daki Fortnite yüklü iPhone fiyatlarından çok daha insaflı(!) olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada her iki ilanın açıklamasında da yalnızca cihazlarda Fortnite yüklü olduğu bilgisinin yer aldığını belirtelim.

239
28
12
7
5
Emoji İle Tepki Ver
239
28
12
7
5