6
2
2
2
2

Akıllı telefon piyasası gün gittikçe daha da pahalı hale geliyor. Bunun asıl sebebi, teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonların performansının da sürekli olarak artıyor olması. Performans deyince akla ilk olarak telefonun hızı geliyor ancak telefonlar yalnızca bu alanda gelişmiyor. Telefonların kameraları da gün geçtikçe gelişiyor, adeta bir fotoğraf makinesi kalitesinde fotoğraflar çekebiliyor.

Tabii "Her şeyin en iyisi!" diyen kişilerin ülkemizde 10.000 TL'den fazla bir miktarda para ödemesi gerekiyor.  "En iyisi olmasına gerek yok, beni mutsuz etmesin yeter" diyorsanız, bu videomuzda görebileceğiniz üzere uygun fiyatlı olan birçok iyi performanslı telefon satın alabilirsiniz. Listemizde 2000 ila 3000 TL arasında satın alabileceğiniz en iyi akıllı telefonlar bulunuyor.

  • NOT: Fiyatlar video yayın tarihinden sonra değişmiş olabilir.

Videodaki telefonlara Amazon üzerinden ulaşabilirsiniz

Listemizde bulunan modellerin hepsi hem uygun fiyatlı hem de performansıyla üzmeyecek cinsten akıllı telefonlar. Dolayısıyla bu özellikler sayıldığında akla ilk olarak Huawei, Oppo ve Xiaomi markaları geliyor.

2000 – 3000 TL arası satın alabileceğiniz telefonlar arasında Samsung'dan Galaxy M11 ve Galaxy M31 modelleri bulunuyor. Huawei ise kameralarıyla öne çıkan P30 Lite ve P40 Lite modelleriyle listemizde yer alıyor. Oppo tarafında ise fiyat/performans oranıyla göz dolduran Realme 6i ve Oppo A91 modellerine yer veriyoruz. Bunların yanı sıra listemizde TCL 10 Plus, Tecno Pova, Poco X3 NFX, General Mobile GM 20 Pro Dual ve Xiaomi Redmi Note 9 bulunuyor.

6
2
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
2
2