Marvel Hayranları Toplanın: 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition Tüm İhtişamıyla Tanıtıldı

64
11
7
6
5
Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli karakterlerinden biri olan Iron Man'in zırhına belki hiçbir zaman sahip olamayacaksınız. Fakat 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition, bir Iron Man zırhı içindeymiş gibi hissetmeniz için özel olarak tasarlandı.

Başta Marvel hayranları olmak üzere tüm çizgi roman severlerin dikkatleri şu sıralarda 19-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 2018 Comic-Con International: San Diego uluslararası çizgi roman fuarında toplanmış durumda. Dünyanın en değerli otomotiv şirketlerinden biri olan Hyundai da bu fırsatı kaçırmayarak yeni 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition’ın örtüsünü kaldırdı.

Mat gri bir renge sahip olan 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition, Iron Man kırmızısı tasarım detayları ile büyüleyici bir görünüme kavuşmuş oluyor. Sisler, tampon, aynalar jantlar ve diğer kritik yerlerdeki Iron Man kırmızısı çizgiler, özel tasarım Kona’nın çok daha havalı görünmesini sağlıyor. Ayrıca arka kapıda bulunan Stark Industries logosu ve aracın üstünde bulunan gümüş renkli Iron Man logosu, Kona’yı tamamen farklı bir araca dönüştürüyor.

Aracın dışında bulunan tasarım detayları içinde de varlığını sürdürüyor. Klima çerçeveleri, bilgi-eğlence sistemi, gösterge paneli ve hatta vites topuzu, aracın bir Iron Man zırhı gibi görünmesi için özel olarak tasarlanmış durumda. Eğer gerçek bir Marvel ve Iron Man hayranıysanız 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition’a sahip olmak sizi kesinlikle mutlu edecektir.

Peki 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition’ın hiç eksiği yok mu? Kesinlikle var. Iron Man pek çok farklı zırh kullanmış olsa da ikonik Iron Man zırhı alev kırmızısı ve altın renklerinin karışımından oluşuyordu. Fakat 2019 Hyundai Kona Iron Man Edition’da altın rengi neredeyse hiç bulunmuyor. Hyundai, kullanıcıların gösterişten uzak durmak için altın rengini tasarımda görmek istemeyeceğini düşünmüş olabilir ancak konu Iron Man ise altın rengini es geçmek pek doğru bir tercih olmamış gibi.

Kaynak : https://www.cnet.com/roadshow/news/2019-hyundai-kona-iron-man-marvel-san-diego-comic-con/
64
11
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
64
11
7
6
5