2020 Mercedes-Benz GLS, New York Otomobil Fuarı'nda Tanıtıldı

19
3
1
1
0
Otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan New York Otomobil Fuarı, dev otomobil üreticilerinin yeni araçlarının tanıtımlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bugün düzenlenen lansmanla Mercedes, sahip olduğu lüks özelliklerle dikkat çeken SUV aracı 2020 Mercedes-Benz GLS'yi tanıttı.

19 Nisan itibarıyla normal ziyarete açılacak olan New York Otomobil Fuarı, basın tanıtım günlerinde tanıtılan otomobillerle otomotiv dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz'in bugün tanıttığı 2020 Mercedes-Benz GLS, her detayıyla zamanın ötesinde bir otomobil olduğunu gösteriyor.

Görünüm anlamında yeni GLE ve güncellenmiş GLC modellerinden izler taşıyan SUV, özellikle iç tasarımında lüksü ön plana çıkarıyor. Koltukların elektronik olarak ayarlanabildiği araçta arka koltuklarda oturan yolculara sunulan ekstra 8,5 cm diz mesafesi, rahat bir yolculuk garantisi sunmak için güncellenmiş bir detay olarak karşımıza çıkıyor. 12,3 inçlik ekranıyla benzersiz bir eğlence sistemi deneyimi sunan 'Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi' isimli sistem, aracın en dikkat çeken özelliklerinden biri.

Tasarımı kadar performans anlamında da kullanıcılarını memnun edecek olan araçta 4MATIC dört tekerlekten çekiş sisteminin yanı sıra 48 V hafif hibrit sistem standart olarak yer alacak. Aracın giriş seviyesi versiyonunun isminin GLS 450, üst seviye versiyonunun isminin GLS 580 olacağını da ekleyelim.

362 beygir gücü ve 500 Nm tork üretebilen altı silindirli bir benzinli motordan güç alan GLS 450, hafif hibrit sistem ile standart değerinin 21 beygir gücü üzerine çıkabiliyor. 483 beygir gücü ve 700 Nm tork üretebilen bir V8 motora sahip olan GLS 580 ise tıpkı diğer versiyonda olduğu gibi ekstradan 21 beygir gücü üretebiliyor. 

Henüz fiyatı açıklanmayan yeni SUV'yi Mercedes-Benz'in yıl sonuna kadar satışa sunmasının beklendiğini de ekleyelim. 2020 Mercedes-Benz GLS hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. New York Otomobil Fuarı'ndan ve otomobil dünyasından tüm gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.donanimhaber.com/2020-Mercedes-Benz-GLS-resmen-tanitildi--109923
19
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
1
0