Hem Tasarımı Hem Fiyatıyla "Keşke Türkiye'ye Gelse" Dedirten SUV Chevrolet Trax Tanıtıldı

11
3
0
0
0
Chevrolet, Trax isimli SUV modelini yeniledi. 2024 yılında yollara çıkacak yeni nesil Trax, oldukça etkileyici bir tasarıma sahip. Ayrıca bu SUV'un fiyatı da oldukça uygun.

Otomobil dünyasının önemli isimlerinden Chevrolet, düzenlediği bir etkinlikte 2024 model Trax modelini tanıttı. Trax'in önceki nesillerinden tamamen farklı olan SUV tipindeki otomobil, uygun fiyatı ve şık tasarımı ile dikkat çekecek gibi görünüyor. Gelin hep birlikte Chevrolet'in yeni nesil SUV'una yakından bakalım.

2024 Chevrolet Trax, oldukça iri ve iri olduğu kadar da sert görünen bir ızgara tasarımına sahip. Bu ızgara, Citroen'den alışık olduğumuz parçalı far tasarımı ile karşımıza çıkmış durumda. Markanın genel anlamda tercih ettiği kaslı tasarım dilinin benimsendiği SUV'un arka kısmının ise sade bir şekilde tasarlandığını ve ciddi anlamda büyük görünen arka aydınlatmalarla donatıldığını söyleyelim.

Karşınızda 2024 model Chevrolet Trax

2024 Chevrolet Trax

Chevrolet Trax'in iç tasarımı da hiç fena değil. En azından bu otomobilin giriş seviye bir model olduğunu düşünecek olursak... Öyle ki tek parçalı ekran panelinde tamamen dijital gösterge ekranı ve 8 inç bilgi-eğlence ekranı yer alıyor. Aracın donanım seviye yükseldiğinde, 11 inç büyüklüğünde bilgi-eğlence ekranı ile karşılaşıyoruz. 

2024 Chevrolet SUV

Aracın standart olarak sunulan teknolojik özellikleri; acil durum fren sistemi, yaya fren sistemi, şeritte kalma yardımcısı, takip mesafesi göstergesi ve ön çarpışma önleme sistemi ile aktif gürültü engelleme sistemi olarak karşımıza çıktı. Donanım yükseldiğinde uzaktan çalıştırma, kablosuz şarj standı ve otomatik klima gibi özelliklerle karşılaşıyoruz. Adaptif hız sabitleyici, kör nokta takip sistemi ve arka park yardımcısı gibi özellikler de isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Trax

2024 model Chevrolet Trax'in kaput altına baktığımızda; 1.2 litrelik turboşarjlı sıralı üç silindirli bir motorla karşılaşıyoruz. 137 beygir gücünde ve 220 Nm tork değerine sahip olan bu motor, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş durumda. Aracın 0-100 km/sa hızlanması ise 8,6 saniye olarak açıklandı.

Chevrolet

Chevrolet, 2023 yılında Trax satışı yapmayacak. Önümüzdeki yılın sonuna geldiğimizde, 2024 model Trax'in ön siparişe açıldığını göreceğiz. 2024 yılında ise araç teslimatları gerçekleştirilmiş olacak. LS, 1RS, LT, 2RS ve Activ olarak isimlendirilen versiyonlara sahip olacak 2024 Trax'in giriş seviyesi olan LS, 21.495 dolar karşılığında satın alınabilecek. En üst donanım seviyesi olan Activ'i satın almak isteyen bir tüketici ise 24.995 doları gözden çıkaracak. Chevrolet'in açıkladığı fiyatlar, pek çok tüketiciyi memnun eder gibi görünüyor...

Kaynak : https://www.caranddriver.com/news/a41599963/2024-chevy-trax-revealed/
11
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
0
0
0