Yeniden Satışa Çıkan Mafia III, Bu Sefer 2 Kat Daha Pahalı!

3
0
0
0
0
Yeniden Satışa Çıkan Mafia III, Bu Sefer 2 Kat Daha Pahalı!
Daha önce 89TL’ye ön satışa çıkan ama kısa süre içerisinde ön satışların kapatıldığı Mafia III, bugün tekrar mağazada 179TL’ye satışa çıktı!

Bugün çıkış videosu yayınlanan Mafia III, uzun bir aradan sonra yarın sevenleriyle buluşacak. Ancak fiyat konusunda ciddi bir sıkıntı var.

Şöyle ki; bundan bir süre önce Steam’den ön satışa çıkan Mafia III, 89TL normal, 105TL’ye ise Deluxe versiyonu olacak şekilde bir fiyatlandırmaya sahipti. Kısa bir süre sonra 2K Games tarafından kaldırılan ön satış hakkında “Artık ön satış yapmayacağız” şeklinde duyuru da yapan firma, bugün itibariyle Steam’e tekrar eklediği oyununda fiyatı 2 kat arttırma yoluna gitmiş.

89TL olan normal versiyonunu bu sefer 179TL’den satışa çıkartılan Mafia III’ün Deluxe versiyonu ise 105TL’den 238TL’ye çıkartıldı. Daha önceden satın alanlar ise aldıkları %50 uygun fiyatıyla oyunu oynayabilecekler.

Bugün ön yükleme ile indirebileceğiniz ve oyun yayınlanır yayınlanmaz oynamaya başlayabileceğinizi de hatırlatalım. Fakat bugünden sonra eğer Mafia III’ü PC için Steam üzerinden satın almak isterseniz 2 kat daha pahalı fiyatıyla satın almanız gerekecek.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0