5G Destekli OnePlus 7 Pro'nun Teknik Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

30
2
0
0
0
Çin'in sosyal medya sitesi olan Weibo'da paylaşılan iki fotoğraf, OnePlus 7 Pro'nun hem özelliklerini hem de tasarımını gün yüzüne çıkardı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın 5G destekli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bir sır değil. Şirket, hem OnePlus 6T’nin lansmanında hem de Mobil Dünya Kongresi’nde bu bilgiyi doğruladı. Şu ana kadar 5G destekli OnePlus akıllı telefon hakkında Snapdragon 855 işlemci ve X50 modem dışında bir bilgiye sahip değildik. Ancak dün Weibo’da paylaşılan fotoğraflar, cihazın tasarımı ve özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmamızı sağladı.

Paylaşılan görseller, GM1915 model numarasına sahip OnePlus 7 Pro modelini gösteriyor ki bu cihazın 5G destekli OnePlus telefon olduğu düşünülüyor. Fotoğrafta yer alan ekran görüntüsüne göre cihaz Snapdragon 855 işlemciye, 8 GB RAM’e, 256 GB depolama alanına, 6.67 inç Süper Optik ekrana, 9.5.1 GM31CB yapı numarasına sahip Android 9 Pie işletim sistemine sahip olarak kutudan çıkacak.

Tasarıma baktığımızda ise yeni OnePlus 7 Pro’nun çift kenarı kavisli bir ekrana sahip olacağını görüyoruz. Cihazın ekran boyutunu düşündüğümüzde kavisli kenarların tutuşu bir miktar kolaylaştırabileceğini, fakat kavisli ekran kullanmaya alışık olmayan kişilerin bir miktar zorlanacağını söyleyebiliriz. Son derece ince ekran çerçevelerine sahip olan cihazın ön tarafında herhangi bir çentik ya da değil bulunmuyor. Dolayısı ile OnePlus’ın ön kamera için kızaklı ya da açılır kapanır mekanizmalı bir sistem geliştirdiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/one_plus_7_pro_appears_in_the_wild_likely_one_pus_5g_phone-news-36466.php
30
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
2
0
0
0