215 TL Fiyat Biçilen A Total War Saga: TROY, Epic Games'te Ücretsiz Yayınlandı

96
4
4
3
0
SEGA'nın yeni oyunu A Total War Saga: TROY, an itibarıyla Epic Games üzerinden yayınlandı. Üstelik oyunseverler, bu oyunu önümüzdeki 24 saat boyunca ücretsiz olarak alabiliyorlar. Oyun, kampanya kapsamında Epic Games hesabınıza kalıcı olarak ekleniyor.

Son dönemlerde ses getiren kampanyalara imza atarak oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran Epic Games, mağazasına bugün yeni bir oyun daha ekliyor. Video oyun sektörünün köklü isimlerinden SEGA, "A Total War Saga: TROY" isimli yeni oyununu bugün itibarıyla piyasaya sürülüyor. Oyun, pek çok oyunseveri memnun edecek bir kampanyayı da beraberinde getiriyor.

Strateji türünün önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Total War efsanesinin son oyunu TROY, ülkemizle de hayli ilgili olan Truva savaşını konu ediniyor. Oyuncular bu kez, sıra tabanlı strateji deneyimini Yunan Mitolojisi üzerinden yaşama imkanı bulacaklar. A Total War Saga: TROY, daha şimdiden pek çok oyuncu için büyük bir heyecan nedeni haline gelmiş durumda.

A Total War Saga: TROY

Oyun, zaten başlı başına dikkat çekecek bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Ancak yeni Total War oyunun tek etkileyici yanı, oyunun Truva Savaşı'nı ve bugün yayınlanıyor olması değil. Epic Games, oyunun geliştiricisi Creative Assembly ile bir iş birliği yaparak A Total War Saga: TROY'u ücretsiz olarak dağıtacak. Sadece 24 saatliğine geçerli olan bu kampanya, oyuna kalıcı olarak sahip olmanızı sağlıyor.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre A Total War Saga: TROY, orta halli bir bilgisayarla oynanabilecek. Açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyunu üst seviyede oynayabilmek için Intel Core i5-6600 ya da AMD Ryzen 5 2600X işlemciye, 8 GB RAM kapasitesine ve Nvidia GeForce GTX 970 ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Oyunun bilgisayarınızda kapladığı alanınsa yaklaşık 26 GB olacağı belirtiliyor.

A Total War Saga: TROY

Epic Games'in 215 TL fiyat biçtiği ve Steam'e de 2021 yılında gelecek olan A Total War Saga: TROY, an itibarıyla ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Dilerseniz hemen, SEGA'nın yeni oyununa ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenlere yakından bakalım.

A Total War Saga: TROY'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak kendinize bir Epic Games hesabı oluşturun ya da oluşturmuş olduğunuz bir hesap zaten varsa, bu hesaba giriş yapın. Epic Games'e üye olmak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanarak A Total War Saga: TROY'un Epic Games mağaza sayfasına erişin.
  • "Al" yazan butona tıklayın.
  • Karşınıza çıkan açılabilir menüden siparişinizi onaylayın. Sipariş tutarının 0 TL olduğunu burada bir kez daha göreceksiniz. 
  • Sipariş onayının ardından Epic Games Launcher uygulamasını indirin ve hesabınıza giriş yapın. Uygulamaya Epic Games'in internet sitesinden erişebilirsiniz.
  • Kütüphane menüsünü kullanarak oyunu indirmeye başlayın. (Oyuna ücretsiz olarak sahip olduktan sonra oyunu indirme gibi bir zorunluluğunuzun olmadığını hatırlatırız. Eğer isterseniz, oyunu sonradan da indirebilirsiniz.
Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/gaming/total-war-saga-troy-is-available-for-free-today-heres-how-to-get-it-4045329
96
4
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
96
4
4
3
0