Age of Empires 4, Başka Hiçbir Oyunda Yapılamayacak Değişiklikler İçerecek

47
2
1
1
0
Microsoft, efsane strateji oyunu serisi Age of Empires'ın yeni oyununun yolda olduğunu duyurdu. Age of Empires 4 şimdiden büyük bir topluluk tarafından heyecanla beklense de geliştiriciler, gözlerini yeni oyunculara dikti.

Age of Empires 4'ün ardındaki geliştiriciler, yeni oyuncuların ilgisini çekmek için farklı yöntemler deniyorlar. Oyunun yaratıcı yönetmeni Adam Isgreen'e göre, yeni oyuncuları oyuna bağlamak için analitik tabanlı eğitimler ve Art of War (savaş sanatı) tarzı görevler de dahil olmak üzere "tonlarca şeyden" yararlanıyorlar.

Xbox'ın X019 etkinliğinde Isgreen'e AoE4'ün yeni oyunculara neler vadettiği ve onlara ulaşmak için ne gibi planları olduğu soruldu. Yönetmen, henüz çok fazla şey açıklayamayacağını ancak daha önce hiçbir Age of Empires oyununda görülmemiş yenilikler üzerinde çalıştıklarını, hatta değişimin popüler strateji serisi dışında başka hiçbir oyunda yapılamayacak kadar önemli olduğunu açıkladı.

Isgreen, analitik tabanlı eğitim sunmak için ellerinde bulunan hesaplama gücünü ve oyuncuların Age of Empires 4'ü nasıl oynadıklarını görebilecekleri her türlü şeyden yararlanacaklarını söylüyor. Böylece yeni oyuncular neleri doğru yapıp, neleri kaçırdıklarını çok daha rahat görecek ve oyunda daha derin bir deneyim yaşayacak.

age of empires 4

Geliştirici ayrıca, oyuncuların oyunu öğrenmelerine ve gerçek zamanlı strateji becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan ve yeni çıkan Age of Empires 2: Definitive Edition'la birlikte sunulan Art of War görevlerinden de bahsetti.

Art of War, oyuncuların bazı senaryoları kullanarak zorlu durumların üstesinden gelmeyi öğrenebileceği (oyunun başında rakip tarafından saldırıya uğramak gibi) bir özellik olacak. Tüm bunların yanı sıra Age of Empires 4'te medeniyetlerin birbirinden birçok yönden farklı olduğunu ve Art of War'da hepsi için ayrı senaryolar olacağını da ekledi.

Age of Empires 4'ün çıkış tarihi ne yazık ki henüz açıklanmadı. Ancak zaman içinde heyecan yaratan yeni oyun için daha fazlasının açıklanacağından eminiz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/age-of-empires-4/tutorials
47
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
47
2
1
1
0