Alicia Vikander'li Tomb Raider'ın Yeni Filmi Onaylandı

20
11
2
2
1
Geçtiğimiz yıl Alicia Vikander'in başrol oynadığı Tomb Raider filminin devam filmi yeni bir yazarla birlikte çekmeye başlandı.

Geçtiğimiz yıl Lara Croft için oldukça büyük bir yıl oldu. Sadece Shadow of the Tomb Raider çıkmadı, aynı zamanda Ex Machina’nın Alicia Vikander’ının başrol olduğu yeni nesil Tomb Raider filmi de çıkmıştı. Geçtiğimiz bahar aylarında hatırı sayılır bir gişe geliri elde eden filmin başarısıyla birlikte, Vikander’ın Lara Croft’unun macerası devam ediyor.

Devam filminin yazarlığını Amy Jump üstleniyor. Amy Jump daha önce, Tom Hiddlestone’lu High Rise ve Brie Larson’lu Free Fire gibi filmlerin yazarlığını yapmıştı. Geçtiğimiz yılın Mart ayında vizyona giren filmin esinlendiği oyun 2013 yılında yeni nesle çıkan Tomb Raider oyunuydu. Devam filminin ise Rise of the Tomb Raider oyunundan esinlenip Lara’nın hikâyesinin devam ettirilmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Tomb Raider filmi, olumlu olumsuz bir sürü eleştiri almıştı ancak bu karışık eleştirilere rağmen dünya çapında 274 milyon dolar gelir elde etmişti. Filmin ABD’deki başarısı kabul edilebilir düzeydeydi, dünya çapındaki başarısı ise çok daha büyüktü, özellikle Avrupa.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/tomb-raider-2018-sequel-alicia-vikander/
20
11
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
11
2
2
1