Amazon Türkiye, Beklenen Cuma Kapsamında Ücretsiz Ekspres Teslimat Hizmetini Başlattı

20
4
4
2
2
Amazon, "Beklenen Cuma" isimli indirim günlerinde tüketicilerin işlerini kolaylaştıracak bir hizmet başlattı. 5 şehirde geçerli olan "Ücretsiz Ekspres Teslimat", satın alınan ürünün ertesi gün teslim edilmesini kapsıyor. Bu hizmetten faydalanmanın tek şartı ise siparişinizin 300 TL ve üzeri olması.

Dünyanın en popüler e-ticaret platformlarından bir tanesi olan Amazon, bir süredir Türkiye'de de aktif olarak hizmet veriyor. Tüketiciler, bu hizmetle birlikte Amazon'un fırsatlarından yararlanma imkanı bulurken, satıcılar da seslerini yurt dışına duyurma imkanı yakalıyorlar. Amazon şimdi ise, içerisinde bulunduğumuz yoğun indirim döneminde hem tüketicileri hem de satıcıları rahatlatacak bir hizmet başlatıyor.

Amazon'un Türkiye'de sunmaya başladığı bu hizmet "Ücretsiz Ekspres Teslimat" olarak isimlendiriliyor ve bu hizmetten faydalanabilmeniz için, 300 TL ve üzerinde bir siparişinizin olması gerekiyor. Ayrıca bu hizmet, Amazon'un "Beklenen Cuma" kampanyası kapsamında düzenleniyor. Yani bu hizmet, 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak.

Amazon

Ücretsiz Ekspres Teslimat hizmeti; İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Ankara olmak üzere 5 şehirde kullanılabiliyor. Bu şehirlerde yaşayan vatandaşlarımız, Amazon'un bu hizmeti sayesinde satın almış oldukları ürüne çok kısa bir süre içerisinde kavuşabilecekler. Öyle ki bu hizmet kapsamında İstanbul'da sipariş veren bir tüketici, satın almış olduğu ürüne sonraki gün sahip olacak. 

Bu hizmetten faydalanabilmeniz için satın alma ekranında karşınıza çıkacak olan "Ücretsiz Ekspres Teslimat" seçeneğinin işaretlenmesi gerekiyor. Böylelikle bedeli 300 TL ve üzerinde olan siparişler, bu hızlı teslimat kapsamına alınıyor ve mümkün olan en kısa sürede teslimat gerçekleştiriliyor. Amazon, bu hizmetiyle tüketicilerin gönüllerini fethedecek gibi görünüyor.

Amazon

Kasım ayı boyunca neredeyse tüm e-ticaret platformları, kasım ayının belirli günlerine özel indirimler yaptılar. Amazon da bu indirim günlerine dahil oluyor ve "Beklenen Cuma" kampanyasını düzenliyor. Amazon'un yapacağı indirimler, tüketicilerin satın almak istedikleri ürünlere indirimli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak. Bu bağlamda bizler de sizler için, satın almak isteyebileceğiniz ürünlerin bir listesini oluşturduk. Bu listeye erişmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

20
4
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
20
4
4
2
2