Amazon Türkiye’den Açıklama: Bu İki Şeyin Önemini Türklerden Öğrendik

75
34
10
10
7
Amazon, Türkiye genel müdürünün atanmasından sonraki ilk toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sırasında basın mensuplarıyla da bir araya gelen Amazon Ülke Müdürü Richard Marriott, Türkiye'den öğrendikleri iki şey olduğunu ifade etti.

Dünyanın en popüler e-ticaret platformlarından olan Amazon, bir yıldır Türkiye'de de aktif olarak hizmet veriyor. Tüketicilere sayısız kategoride hizmet veren Amazon, şu sıralar kendi lojistik ağını da Türkiye'ye entegre etmek ve tüketicilere çok daha hızlı bir şekilde teslimat yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'deki vatandaşlar da alışverişleri için Amazon'u sık sık tercih ediyorlar.

Şimdi ise Amazon Türkiye'de önemli gelişme yaşandı. Şirket, Türkiye Genel Müdürü'nün atanmasından sonraki ilk toplantısını gerçekleştirdi ve bu toplantı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Amazon.com.tr'nin Ülke Müdürü Richard Marriott, Türkiye'nin Amazon için çok önemli bir ülke olduğunu ifade ederek Türkiye için uzun vadeli planlarının olduğunu ve Türkiye'de hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Amazon

Türkiye ile ilgili ilginç bir açıklama da yapan Marriott, Türkiye'deki tüketicilerden çok önemli iki şey öğrendiklerini söyledi. Amazon ülke müdürü, Türkiye'nin kurumsal faturalandırmaya çok büyük önem verdiğini ifade ederek, bunun İngiltere'de 15 yıldır önemsenmediğini ancak Türkiye'nin kurumsal faturalandırmanın ne kadar önemli olduğunu Amazon'a öğrettiğini ifade etti.

Marriott'a göre Amazon'un Türkiye'den öğrendiği ikinci şey ise "3D Secure" olarak isimlendirilen ve alışveriş sırasında doğrulama yapılmasını sağlayan bir sistem. Bu sistemi Avrupa'nın önemsemediğini ifade eden Marriott, 3D Secure özelliğinin şu an için Türkiye'de olmadığını ancak konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve kısa bir süre sonra hizmete sunulacağını açıkladı.

Amazon

Tüm bunlara ek olarak Amazon, kısa bir süre sonra büyük bir alışveriş kampanyası düzenlemeye hazırlanıyor. "Beklenen Cuma" olarak isimlendirilen bu kampanya kapsamında ürünler, yüzde 70'e varan indirimlerle satılacak. Bu konuya da değinen Marriott, kampanya kapsamında her gün farklı ürün kategorilerinde indirimlerin yapılacağını açıkladı. Bu konuyla ilgili hazırlamış olduğumuz haberimize ve kampanyanın detaylarına, buradaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Amazon, Türkiye'de daha çok e-ticaret platformu olarak biliniyor ancak dev şirket, aynı zamanda farklı sektörlerde de hizmet veriyor. Özellikle teknolojik ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken şirketin Türkiye ülke müdürü, Amazon'un kendi ürünlerini bir süre sonra Türkiye'ye getireceğini ancak bunun takvimiyle ilgili olarak şu an için konuşmayacağını söyledi. Marriott'un Türkiye'yle ilgili açıklamalarının tüm detaylarına, buradaki bağlantı aracılığıyla erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/amazon-turkiye-de-bir-yilda-neler-yapti-2541905-teknoloji
75
34
10
10
7
Emoji İle Tepki Ver
75
34
10
10
7