Analistlere Göre iPhone 7 Apple için Hayal Kırıklığı Olacak!

0
0
0
0
0
Analistlere Göre iPhone 7 Apple için Hayal Kırıklığı Olacak!
Apple’ın son dönemde azalan geliri ve web trafiğine göre analistler iPhone 7’ye ilginin oldukça az olacağını düşünüyor.

Apple’ın yıllardan beri iPhone adıyla sunduğu telefonlar özellikle Steve Jobs’un zamanında her zaman yenilikçi ve sektöre yön veren telefonlar olmuştu. Ancak Jobs’un ölümü sonrasında dümene geçen Tim Cook, her ne kadar şirkete önemli katkılar sağlamış olsa da Apple’ın bu yenilikçi yapısını kaybetmesiyle tepki de toplamaya devam ediyor.

Bunun son örneği olarak Apple’ın bu aylarda yaşadığı değer kaybı gösterilebilir. Çünkü iPhone 7 tanıtılmasına yakın merak genel olarak artarken, Apple bu noktada geçen senelere nazaran web trafiği oranında azalma yaşıyor.

Apple 20 ülke içinde 18 ülkede trafik kaybı yaşarken, tüm bu ülkelerde Samsung ön plana çıkıyor. iPhone SE ile ikinci çeyrekte biraz artış yaşayarak 4 inç telefon severleri sevindiren Apple, iPhone 7 ile bakalım neler yapacak.

Ancak yukarıda vermiş olduğum bilgilerden hareketle analistler iPhone 7’nin Apple’ın beklentisinin altında bir ilgi görebileceğini tahmin ediyorlar. Tabii adamlar güzel bir yenilik ile gelirse işler değişebilir, sonuçta Apple ürününü ne olursa olsun almak isteyen bir kitle bulunmakta. Ancak bu tahminlerin doğruluğunu da anca 7 Eylül’deki lansmanın ardından göreceğiz. (Bu arada 7 Eylül’de aynı zamanda PS4 Neo lansmanı olacak, bu durum da lansmana ilgiyi baltalayacaktır)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0