Android Telefonunuzda Fotoğrafları Harita Üzerinde Görmenizi Sağlayan Galeri: Photo Map

15
6
3
3
1
Hiç fotoğraflarınızı nerede çektiğinizi merak ettiniz mi? Play Store'da bulunan bir uygulama, bu soruyu her yönüyle cevaplıyor.

Google'ın hâlihazırda tüm Android akıllı telefonlarında bulunan Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı nerede çektiğinizi harita üzerinde gösteriyor. Bu sayede herhangi bir yere gezme amaçlı gittiğinizde, çektiğiniz fotoğrafları tek bir albüm hâline kolayca getirebiliyorsunuz.

Silikon Vadisi devinin sunduğu bu özellik, her ne kadar kullanışlı olsa da bazı eksiklere sahip zira markete gittiğinizde çektiğiniz fotoğraflar dâhil Google, tüm fotoğrafları aynı harita üzerine ekliyor ve gereksiz fotoğraf kalabalığı oluşabiliyor. İşte tam da bu noktada Photo Map isimli uygulama ortaya çıkarak kullanıcıları büyük bir dertten kurtarıyor.

XDA kullanıcısı Dennyw tarafından geliştirilen Photo Map uygulaması, sahip olduğu algoritmasıyla gereksiz fotoğrafları kullanıcıların haritasından temizleyerek temiz bir görünüm sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, gittikleri yerde çektikleri fotoğrafları detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyor, paylaşabiliyor veya silebiliyorlar. Aynı zamanda uygulama; uydu, hibrit ve arazi harita görüntüleme seçeneklerini de kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Photo Map uygulamasını indirmek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/photo-map-google-photos-exif-location/
15
6
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
15
6
3
3
1