Antarktika’da Bulunan Bu Piramit, Uzaylıların Kanıtı Olabilir!

2
1
1
0
0
Antarktika'da keşfedilen piramidal yapılar, YouTuber “Thirdphaseofmoon” tarafından uzaylıların kanıtı olarak nitelendiriliyor. Antarktika, 12 milyon yıl önce canlıların yaşadığı sıcak bir iklime sahipti.

Dünya ötesinde, uzayın o karanlık derinliğinin içinde bir yerlerde yaşamın olduğuna inanılıyor. Yalnızca sokaktan geçen adamın düşüncesi değil, aslında birçok bilim insanı ve akademisyen de buna inanıyor. Profesör Stephen Hawking, dünya dışı varlıklara inananların başında geliyor. Diyor ki: “Benim matematiksel beynim, uzaylıların gayet rasyonel varlıklar olduğunu düşünüyor. Esas mesele onların gerçekte nasıl olduklarını bulmak”.

Nasıl varlıklar oldukları kadar onları nerede bulacağımız da önemli. Yakın zamanda YoutTube’da paylaşılan bir videoda, bu soruya bir cevap niteliğinde fotoğraflar yayınlandı. Antarktika’daki piramidal yapı, tıpkı Mısır’daki Giza piramidi gibi. Giza piramidi milattan önce 2500 yılı civarında inşa edildi. Köle emeğiyle yapıldığı teorisi ortaya atılan piramitler, gayet karmaşık yapılar. Bu nedenle de başka bir açıklama getirenler, piramitlerin dünya dışı varlıklar tarafından inşa edildiğini ileri sürüyorlar.

“Thirdphaseofmoon” isimli YouTuber, gönderisinde; ABD başkan yardımcısı John Kerry’nin Antarktika’ya gittiğini ve uzaylılarla temas kurduğunu ileri sürüyor. Birçok bilim insanı Antarktika’nın geçmiş milyon yıllarda çok çok sıcak bir yer olduğunu söylüyor. Bu nedenle orada bulunan bu piramidal yapılar, milyonlarca yıl önce yapılmış olabilirler. 2011’de yapılan bir çalışmada, 12 milyon yıl öncesine ait fosiller bulunmuştu.

Dr. Vanessa Bowman diyor ki; “100 milyon yıl önce Antarktika, tıpkı şimdiki Yeni Zellanda gibi yağmur ormanlarıyla kaplıydı”. Diğer bir teori ise Antarktika’daki bu yapıların birer yer şekli olduğu. Fakat değillerse, tüm tarih anlayışımızı değiştirecek bir şey. Küresel ısınmadan dolayı karlar eridikçe, belki de gerçeğe ulaşacağız!

Kaynak : http://www.theladbible.com/now/weird-this-antarctic-pyramid-could-prove-the-existence-of-alien-life-20161121
2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0