Apple, 10 Yıl Aranın Ardından İlk Oyununu Yayımladı

37
13
6
6
3
Apple, 2008 yılında App Store'dan kaldırdığı Texas Hold’em oyununun ardından uzun süre oyun sektöründen uzak durmuştu. Şimdi ise 10 yıl aradan sonra “Warren Buffett's Paper Wizard” adlı oyunla birlikte yeniden karşımıza çıkıyor.

iOS uygulama marketi App Store'da birçok oyun bulunmasına rağmen bunların hiçbiri Apple tarafından geliştirilen oyunlar değildi. Ancak geçtiğimiz günlerde Apple, 10 yılın ardından ilk kez bir oyun yayımladı. Oyun, Apple'ın önde gelen yatırımcılarından Warren Buffet'ı konu alıyor.

Berkshire Hathaway’in Nebraska, Omaha’daki yıllık toplantısında sürpriz bir duyuru ile açıklanan oyun, gazeteleri evlere başarıyla teslim etmek üzerine kurulu. Berkshire Hathaway'ın kurucusu Warren Buffet'in çocukluğunda gazete kuryeciliği yaptığı biliniyor. Oyun, buna büyük bir saygı gösterisinde bulunuyor.

Oyunun en temel görevi sokakta bisiklet üzerinde gezerken gazeteleri evlerin kapılarına fırlatmak. Farklı uzaklıktaki evlere gazeteleri fırlatırken araçlara ve kuşlara dikkat etmeniz gerekiyor. Omaha, Nebraska'dan Kaliforniya, Cupertino'ya kadar yol alırken gazete fırlatma becerilerinizi test edebileceğiniz bu oyun, şu an için Türkiye'de indirilebilir olmasa da oyunun yakın zamanda ülkemize de gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/05/warren-buffetts-paper-wizard-launched-for-ios/
37
13
6
6
3
Emoji İle Tepki Ver
37
13
6
6
3