Apple Kurucularından Wozniak, iPhone 7'yi Ağır Eleştirdi!

0
0
0
0
0
Apple'ın yeni ürünlerinden sonra olumlu - olumsuz eleştirilerini açıkça söylemesiyle bilinen Steve Woziak iPhone 7 hakkında konuştu.

Apple kurucusu Steve Wozniak’ın kendi şirketine eleştirilerini bilmeyen yoktur. Şu an şirkette sadece pay sahibi olan ancak yönetimsel alanda ve üretimde herhangi bir sözü olmayan Wozniak, zaman zaman görüşlerini medya aracılığı ile duyuruyor. Olumlu olmusuz düşüncelerini açıkça söyleyen Woz’un son hedefi iPhone 7 oldu.

9 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen cihazın 3.5 mm stereo kulaklık girişinden yoksun bir şekilde gelecek olmasını eleştiren Wozniak, eğer gerçekleşirse bu durumun birçok kişiyi gıcık edeceğini söyledi. Kendisinin yeni bir kulaklık almayacağını dile getiren Apple kurucusu, kendi kulaklıklarının özel adaptörleri bulunduğunu bu nedenle yeni iPhone 7’ye şimdiden uyumlu olduğunu söyledi.

Apple’ın iPhone 7 ile birlikte Earpods 2 olarak adlandırılabilecek yeni bir kulaklık tanıtması bekleniyor. Yeni kulaklıkların 3.5 mm stereo girişi yerine lightning üzerinden bağlantı sağlayacağı düşünülüyor. Tamamen kablosuz bir çözüm ise şu aşamada standart çözüm olarak sunulacağa benzemiyor. Bakalım iPhone 7’de nasıl bir kulaklık ve bağlantı türü göreceğiz?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0