Apple; TV, Müzik ve Dergi Hizmetlerini Tek Abonelikte Birleştirebilir

5
2
0
0
0
Apple son zamanda medya içeriği dağıtımı konusunda büyük adımlar attı ve bu durumun sonucunda tüm içerik aboneliklerinin tek çatıda toplanacağı düşünülüyor.

Özellikle son yıllarda Apple Music ile atağa geçen ve abone sayısını hayli artıran Apple, devamında pek çok dergi ile TV medya ürünlerini de bünyesine katmıştı. Ancak, şirketin dergi ve TV için de abonelikli sisteme geçiş yapacağı düşünülüyor. Bu durumda da ortaya abonelik gerektiren üç kullanışlı servis çıkıyor ve her birine ayrı ücret ödemek sıkıntılı olabilir.

Tüm bu koşullar değerlendirildiğinde de Apple'ın tek abonelik ile tüm hizmetleri sağlayacağı yeni bir platform sunacağı düşüncesi oluşuyor. Her ne kadar bir iddia gibi görünse de hemen herkes durumun yakında gerçekleşeceğinde hemfikir.

Aylık veya yıllık bir ücret karşılığında Apple Music'e, Apple TV’nin premium içeriğine ve Apple News’in premium içeriğine erişilebileceği düşünülen platformun ne zaman açıklanacağı ve kullanıma sunulacağı ise henüz belli değil.

Apple, son birkaç ay içerisinde Texture ile anlaşma sağlamış ve Condé Nast, Hearst, Meredith, News Corp., Rogers Communications ve Time Inc. gibi yazılı medya organları ile ortaklık kurmuştu. Yakında bu dergi ve gazetelere yenilerinin de ekleneceği düşünülüyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/28/apple-could-bundle-tv-music-and-news-in-a-single-subscription/
5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0