İlk Sezonuyla Karantina Dönemine Damgasını Vuran Aşk 101’in İkinci Sezonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

35
12
12
2
1
90’lar ve 2000’lerin gençlik dizisi aromasını günümüz Netflix yapımı üslubuna uyarlayan dizi Aşk 101’in ikinci sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu. Netflix Türkiye, yayınladığı kısa videoda yeni sezonun 30 Eylül’de geleceğini duyurdu.

Geçtiğimiz sene ilk sezonunu yayınlayarak Türk Netflix kullanıcılarının ilgisini kısa sürede toplamayı başaran Aşk 101’in ikinci sezonunun çıkış tarihi belli oldu. Tarih, Netflix Türkiye’nin YouTube kanalı üzerinden ilan edildi.

Aşk 101’in ana karakterlerini içeren bir video yayınlayan Netflix Türkiye, dizinin ikinci sezonu için sonbaharı gösterdi. Aşk 101’in yeni bölümleri, 30 Eylül’de platformdaki yerini alacak.

İlk sezon eleştirilere rağmen büyük beğeni toplamıştı

aşk 101

Aşk 101, "dizide eşcinsel karakter mi var?” ve “varsa adı Osman mı?” gibi sorularla eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Oyuncular ve izleyenlerden karşı tepki gecikmedi ve dizi, kısa sürede Netflix Türkiye’nin en çok izlenenleri arasında yer aldı. Pandeminin başlangıcından kısa süre sonra yayınlanan Aşk 101, eve tıkılan Netflix kullanıcılarına kendini beğendirmiş olacak ki ikinci sezonun çekilmesi kararı gecikmedi.

Birinci sezonda 1998 yılında aynı lisede okuyan arkadaşların aileleriyle, okul yönetimiyle ve kendi aralarındaki sorunları ele alınmış; karakterlerin arasındaki ilişkiler şekillenmeye başlamıştı. Sezonun sonlarında ise dizinin odağında bulunan arkadaş grubunun yıllar sonraki halleri gösterildi. Özellikle okuldaki özür sahnesiyle internette ‘meme’lere konu olan Aşk 101, 2020 ortalarına doğru iyice popülerleşti. İkinci sezonun ne zaman geleceği soruları sorulmaya devam ederken, aylar içinde yeni sezon hakkında yeni bilgiler toplandı. Bu bilgileri mayıs ayında yayınladığımız haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk 101 ikinci sezon tarih duyurusu:

Sonunda bugün, dizinin ikinci sezon çıkış tarihi ufak bir fragmanla duyuruldu. Sezon hakkında pek bir bilgi vermeyen video ‘tarih duyurusu’ ifadesiyle yayınlandı. Netflix Türkiye, açıklama kısmında duyuruyu şu sözlerle gerçekleştirdi: “Aşk için sisteme meydan okumaya devam mı edecekler yoksa pes edip birer yetişkin olmayı mı seçecekler? Aşk 101 ikinci sezonuyla 30 Eylül'de geri dönüyor.”

35
12
12
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
12
12
2
1