Avengers: Endgame'i Önceden İzleyenlerin Heyecanınızı 5 Kat Arttıracak Ortak Yorumu

104
10
9
7
4
Avengers: Endgame filminin galası yapıldı. Filmi erkenden izleme şansı bulan seyircilerin yorumları ise açık ve net: MCU’nun tartışmasız en iyisi.

Dünya sinema tarihinin muhtemelen en büyük olaylarından bir tanesi MCU’nun son filmi Avengers: Endgame olacak. 22 filmin bağandığı bir sonuç filmi olarak daha önce yapılmamış olanı yapmanın peşindeki film, ABD’de bir gala yaptı. Galaya filmin yıldızları ve film ekibi katıldı. Ayrıca basından isimler de davet edildi.

Gala çıkışında görüşlerini Twitter üzerinden açıklayan seyirciler, filmin muhteşem olduğu konusunda hemfikir. Atılan tweetler ve yapılan yorumlarda genel olarak "film çok iyi, duygusal olarak filme hazır olun." uyarısı var.

"#AvengersEndgame şaşırtıcı, inanılmaz bir film. Daha önce böyle bir şey görmedim. Bu film olmasını istediğim her şey ve çok daha fazlası. İnanılmaz."

 

"#AvengersEndgame usta işi epik bir şaheser. 22 filmin gerçek bir hasadı. Sadece hikayeyi bağlamıyor, üzerine genişliyor. İlerledikçe diğer filmler hakkında daha fazlasını öğreniyorsunuz. Infinity War kas gücüyse, Endgame de beyin. Vay be, ne son ama!"

"#AvengersEndgame'in olabilecek en iyi halini düşünün. Film bir şekilde bütün beklentileri aşmayı başarıyor. 5-6 defa ağladım. En duygusal, en epik MCU filmi. Evrenin 10 yılına bir saygı göstergesi. Hayranların beklentilerini gerçekten karşılıyor. Çooook iyi."

"#AvengersEndgame jeneriği akarken salonda tek bir kuru göz bile yoktu."

Avengers: Endgame filmi, insanları o kadar teoriye ve o kadar tartışmaya rağmen beklemedikleri yerden vuruyor gibi gözüküyor. Filmin vizyona girmesiyle birlikte biz de kendimiz filmi görüp karar verebileceğiz.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/avengers-endgame-first-reactions-most-emotional-most-epic-mcu-film-1203195112/
104
10
9
7
4
Emoji İle Tepki Ver
104
10
9
7
4