Avengers: Endgame, Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan Filmi Avatar'ı Geçmek Üzere

46
22
3
3
3
Avengers: Endgame, tüm zamanların en çok gişe yapan filmi olmaya oldukça yaklaştı. Variety’nin haberine göre Endgame, geçtiğimiz hafta sonu 2,8 milyon dolar daha elde etti ve Avatar’ı geçmeye çok yaklaştı. Peki Avengers: Endgame, gişenin kralı olmaya ne kadar yakın?

Geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren ve ortalığı kasıp kavuran Avengers: Endgame, gişede rekor üstüne rekor kırdı ancak kıramadığı bir rekor var ki tüm zamanların en çok gişe yapan filmi hâlâ Avatar. 

Tüm zamanların en çok gişe hasılatı yapan filmi Avatar’ın gişesi 2,788 milyar dolarken Endgame’in şu an için gişe hasılatı 2,78 milyar dolar. Dünya genelinde 1 hafta daha vizyonda kalmasıyla birlikte Marvel’ın efsane filmi, James Cameron’un Avatar filmini geçmek için 7,16 milyon dolar daha elde etmek zorunda.

avengers end game avatar

Film, ilk olarak Nisan ayında vizyona girmişti ve 1,5 ay kadar bir süre vizyonda kalmıştı. Daha sonrasında ise Russo kardeşler, filmden atılan sahneleri ekleyerek Avengers: Endgame’i yeniden vizyona soktular. Artı olarak Spider-Man: Evden Uzakta filminin Endgame ile direkt bağlantılı olması ve yakın zamanda vizyona girmeleri gişede Marvel’ın en iyi taktiklerinden biri oldu.

Marvel, bu hafta San Diego Comic-Con etkinliğine katılacak. Stüdyo, geçtiğimiz yıl bu etkinliğe katılmamıştı ancak bu sene büyük planları var gibi duruyor. Etkinlik, “Sürekli genişleyen Marvel Sinematik Evreni’ne derinlemesine bir bakış” şeklinde lanse ediliyor. Etkinlikte patron Kevin Feige ve birkaç sürpriz misafirin yer alacağı belirtiliyor.

Scarlett Johansson

Detaylar tam olarak ortaya çıkmasa da Marvel’ın hâlihazırda çekmekte olduğu solo Black Widow ve The Eternals filminin de etkinlikte resmen duyurulacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/avengers-endgame-now-very-close-to-beating-avatar-/1100-6468424/
46
22
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
46
22
3
3
3