Scarlett Johansson'lı Solo Black Widow Filminden İlk Görüntüler Geldi

67
9
6
5
3
Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakterlerinden Black Widow’un solo filminin çekimleri başladı.

Marvel Sinematik Evreni’nin ilk kadın kahramanı olan Black Widow’un bir solo filminin çekileceği çok uzun süre konuşulmuştu. Iron Man 2’de karşımıza çıktığından beri MCU’da önemli yer tutan karakterin filmi için çekimlere başlandı.

Black Widow/Natasha Romanoff karakterini canlandıran Scarlett Johansson, Norveç’te bulunan Orsta’da görüntülendi. Özel jet ile bölgeye gelen ve VIP araçla alınan bir karakterin olduğu kareler basına yansıdı. Bu sahnede yer alan figürün ünlü oyuncuya benzerliği dikkat çekti.

Set fotoğraflarında ayrıca Blue Bayouy için işaretler de yer alıyor. Blue Bayou, Johansson’un yapımcılığını üstleneceği projenin çalışma ismi olarak belirlenmişti.

Norveç’in yerel gazetelerinden Sunnmorsposten, Black Widow filminin bölgede çekileceğini doğrulamıştı. Filmin haziran ayında çekimlerinin başlaması bekleniyordu. Çekimlerin büyük kısmının ise Birleşik Krallık’ta bulunan Pinewood Studios kampüsünde yapılacağı söyleniyor.

Film hakkında çok fazla bir bilgi yok. Bazı kaynaklara göre film 2000’li yılların başında geçecek, bazı kaynaklara göre ise Captain America: Civil War’dan hemen sonrasında yaşananları konu alacak. Filmin geçeceği dönem bilinmese geçmişte geçeceği kesin, zira Black Widow’a Avengers: Endgame filminde veda etmiştik. Avengers: Endgame yazarları, karakteri o filmde öldürmeye karar verdiklerinde Black Widow filminin geleceğinin farkında olmadıklarını söylüyorlar. Stüdyoyla iletişimi böyle de güçlü, film yazdıkları evrene böylesine hakim yazarlar kendileri.

Avengers: Endgame şu anda sinemalarda ve tüm zamanların en çok gişe yapan filmi olmak için son 100 milyon doları toplamaya çalışıyor. Spider-Man: Far From Home, 2 Temmuz tarihinde vizyona girecek. Black Widow filmi 2020’de beyazperdede olacak.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/29/scarlett-johansson-starts-filming-black-widow-solo-movie-mcu/
67
9
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
67
9
6
5
3