Bir Batman Fan Teorisine Göre Yarasa Sinyali ile Aslında Başka Biri Hedefleniyor

27
11
2
1
1
Batman’in hem çizgi romanları hem de filmlerinde yıllardır değişmeyen şeylerden birisi de Batman’i çağırmak için kullanılan Yarasa Sinyali’dir. Ortaya atılan yeni bir teori, Yarasa Sinyali hakkındaki düşünceleri tamamen değiştirebilir.

Batman, Gotham’da suçlularla savaşırken birçok araç ve alet kullanıyor. Batman’ın suçla savaşırken kullandığı araçların başında Yarasa Sinyali geliyor. Yarasa Sinyali, Batman’i çağırmak için kullanılan spota verilen isim. 

Batman hayranlarından biri, Yarasa Sinyali’nin aslında Batman’i çağırmak için değil de suçluları caydırmak için olduğunu iddia etti. İddiaya göre, temel olarak Gotham’da Batman’in baş edebileceğinden çok daha fazla suçlu var ve bu spot ışığı suçluların kaçmasına neden oluyor. Christopher Nolan’ın Batman filminde de bir çift suçlu, Yarasa Sinyali’ni gördükten sonra kaçıyordu. Batman hayranı da teorisini tam olarak buraya yaslıyor. 

yarasa sinyali

Bu yılın başında Batman Günü gerçekleştirildi ve Batman Günü’nde Yarasa Sinyali önemli bir rol oynadı. Yeni Batman filminin yönetmeni Matt Reeves de Batman Günü’nde bir binanın yan tarafına yansıtılmış Batman Sinyali’ni paylaşmıştı. 

Yeni Batman filminde, Batman’i canlandıracak olan Robert Pattinson, Batman kostümü hakkında açıklamalar yaptı. Pattinson, kostümü giymenin gerçekten zor olduğunu, kostümü her giymek istediğinde 5 kişinin kendisine yardım etmesi gerektiğini açıkladı. 

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/11/07/batman-fan-theory-suggests-who-bat-signal-really-for/
27
11
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
11
2
1
1