Battlefield 1'in Hikaye Modu Şahane Olacak!

0
0
0
0
0
Oyunun geliştiricisi DICE(EA Digital Illusions CE)'ın verdiği bilgilere bakılırsa Battlefield 1 inanılmaz bir hikaye modu tecrübesi sunacak.

Duyurulduğu andan bu yana merakla beklenen ve beta sürecinde inanılmaz rakamlara ulaşarak Electronic Arts'ın yüzünü güldüren Battlefield 1, story mode'u (hikaye modu) ile oyuncuların da yüzünü güldürecek gibi.

Oyunun içeriği ile alakalı detaylı bilgiler paylaşan oyunun geliştirici firması DICE'ın bahsettiğine göre, Battlefield 1'in hikaye modu tek bir öyküye ya da tek bir ana karaktere dayalı olmayacak.

Farklı kahramanların farklı hikayelerine ve arka planlarına değinecek olan oyun, oyuncuların da bu bu kahramanlar ile hikayeleri deneyimlemesini ve sağlayacak.

Ayrıca söz konusu öykülerin ana kahramanları olan karakterler, tarihte yer edinmiş ve özellikle Birinci Dünya Savaşı'nda önemli rol oynamış kişiler olacak.

''Birinci Dünya Savaşı'nda birbirinden farklı pek çok tarihi karakter ve dolayısıyla pek çok bakış açısı mevcut. Tek bir karakterin bakış açısına göre savaşı yorumlamanın saygısızca olacağını düşündük ve bu nedenle elimizden geldiğince tüm tarafların savaşa bakış açılarını anlatabilceğimiz bir hikaye modu geliştirdik''

Aslında bu durum çoğu oyuncuyu da meraklandırmaktaydı. Örneğin sizde ''kesin Osmanlı'nın kazandığı bir cephede İngilizler kazanmış gibi gösterecekler'' diye düşünmüşsünüzdür. Ancak DICE'ın açıkladığına göre böyle bir durum söz konusu olmayacak. 

Hatta aksine, savaşa katılmış taraflara saygısızlık etmemek için tüm tarafların kendi bakış açılarından oluşan bir hikaye modu bile tasarlanmış. Bu da oyuna olan beklentimizi bir seviye daha arttırıyor diyebiliriz. Battlefield 1, 21 Ekim'de resmi olarak satışa çıkacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0