EA'in Battlefield 1'i Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Yapacağı İddia Edildi

104
58
21
9
7
EA’in, Battlefield 2042 için heyecan yaratmak amacıyla önümüzdeki hafta Battlefield 1’i ücretsiz dağıtacağı iddia edildi. İddianın kaynağı ise Battlefield sızıntıları ile ünlü olan Tom Henderson.

EA, yeni oyunu Battlefield 2042’ye olan heyecanı arttırmak için sürekli olarak farklı şeyler deniyor. Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 2042’nin tanıtılmasının ardından Battlefield 4’e akın eden oyuncular için sunucu kapasitesini arttıran EA, bu kez farklı bir yöntem deneyecek.

Ortaya atılan iddialara göre EA, önümüzdeki hafta Battlefield 1’i ücretsiz verecek. Bu sayede oyuncuları tekrar Battlefield serisine çekmeyi hedefleyen şirketin bunu yeni çıkacak Battlefield 2042 için yaptığı düşünülüyor.

Battlefield 1 ücretsiz dağıtılacak

Battlefield ve Call of Duty oyunları hakkında yaptığı sızıntılar ile tanınan Tom Henderson, Twitter hesabından oyunun gelecek hafta ücretsiz olacağını duyurdu. Henderson aynı zamanda Battlefield 2042 hakkında ilk doğru bilgileri paylaşanlardan birisiydi.

Henderson’a göre Battlefield 1, sadece bilgisayar kullanıcılarına özel olarak Origin üzerinden dağıtılacak. Fakat Henderson, çok küçük bir ihtimalle de olsa konsol oyuncularının da bu oyuna ücretsiz sahip olabileceğini belirtiyor.

Amaç oyuncuları geri kazanmak

Battlefield V’in 2018 yılındaki tartışmalı çıkışından sonra pek çok oyuncu Battlefield serisinden uzaklaşmıştı. EA ise 2016 yılında çıkış yapan Battlefield 1’i ücretsiz vererek bu oyuncuları geri kazanmayı hedefliyor.

Battlefield 1’in ücretsiz olacağı tarihin büyük ihtimalle 22 Temmuz’da yapılacak EA Live konferansı ile aynı tarihte yapılması bekleniyor. EA bu sayede Battlefield 2042 ile ilgilenen oyuncuları Battlefield 1’e çekmeye ve onları heyecanlandırmaya çalışabilir.

Battlefield 2042, geçmiş oyunlarda oldukça sevilen ve popüler olan hayran yapımı haritaların güncellenmiş sürümlerini de içerecek.

Kaynak : https://www.thegamer.com/battlefield-1-free-download/
104
58
21
9
7
Emoji İle Tepki Ver
104
58
21
9
7