Beyninizle Adeta Dalga Geçen Yeni İlizyon Numarası: 12 Noktayı Aynı Anda Görebiliyor musunuz?

1
0
0
0
0
Beyninizle Adeta Dalga Geçen Yeni İlizyon Numarası: 12 Noktayı Aynı Anda Görebiliyor musunuz?
Will Kerslake'in Twitter'dan paylaştığı yeni ilizyon numarasında bakalım görseldeki 12 noktayı aynı anda görebilecek misiniz.

İlizyon numaraları, insanoğlunun en çok ilgisini çeken şeyler arasında yer alır. Bir adam ya da kadın sahneye çıkar ve size hayatınız boyunca belki de başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz numaralar yaparak ağzınızın açık kalmasını sağlar. İnternet çağıyla birlikte dijital ortama bodoslama geçiş yapan konular arasında yer alan ilizyonlarla ilgili bazı paylaşımlarda bulunmuştuk. Şimdikinin biraz daha ilginizi çekecek bir türden olduğunu düşünüyorum.

Will Kerslake isimli bir Twitter kullanıcısı, şimdiye kadar 30 bine yakın favori ve retweet alan (zamanla bu sayı artacaktır) paylaşımında görsele bakıldığında üzerinde bulunan 12 noktanın aynı anda görülemeyeceğini iddia ediyor. Biz de birkaç deneme yaptığımızda gerçekten de Kerslake'e hak verir olduk. Özellikle odaklanıp bakmaya çalıştığımızda, 12 noktadan en fazla 3-4 tanesini görebildik.

Bir de siz deneyin, 12 tanesini geçtik zaten de en fazla kaç tane gördüğünüzü yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu arada birkaç yıl önce telefonunuzla ilizyon numarası yapabileceğiniz bir inceleme videosu yayınlamıştık. Aranızda izlemeyenler varsa bakınmasını tavsiye ederim.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0