BioWare'in Yeni Oyunu Anthem'den Fragman ve Oynanış Videosu Geldi

19
1
0
0
0
BioWare'in Yeni Oyunu Anthem'den Fragman ve Oynanış Videosu Geldi
Uzun süredir beklenen ve 2019'da yayınlanması planlanan Anthem'den yeni bir fragman ve oynanış videosu geldi.

EA Games, E3 2018'deki etkinliği sırasında, dağıtıcısı olduğu Anthem'in yeni bir oynanış videosu ile bir de fragman yayınladı. BioWare'in merakla beklenen yeni RPG'si Anthem'in hikaye odaklı çok oyunculu bir oyun olacağı söyleniyor. Her ne kadar stüdyonun son oyununun eski oyunlar kadar iyi olmayacağını düşünen bir kitle olsa da BioWare bu konuda oldukça iddialı ve Anthem'in de son derece başarılı olacağını söylüyor.

Oyunun hikayesi ise oldukça ilgi çekici. Tanrıların kaos içinde bıraktığı dünyada savaş ve yıkım hakim. Bizim görevimiz de dünyayı kurtarabilmek adına mücadele etmek. Oyunun görsel açıdan doyurucu olduğunu söylemek mümkün. 

Oyuncular dilerlerse tüm oyunu tek oyunculu olarak oynayabilecekler ancak oyunun co-op modu çok daha keyifli olacağa benziyor. Aynı zamanda oyunun gerçek zamanlı olacağı ve pek çok anlık etkinliğin de gerçekleşeceği söyleniyor.Oyunda Ranger, Colossus, Interceptor ve Storm isimli dört farklı zırh bulunuyor ve bu zırhların oynanış detayları da birbirinden farklı fakat henüz bunlara dair detay yok. Yine de özellikle çok oyunculu oyunlarda takım kombinasyonları için oldukça önemli olacağı düşünülüyor.

Oyun 22 Şubat 2019'da PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/watch-bioware-new-anthem-footage-eas-e3-2018-event/
19
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
0
0
0