Bir Anda Beğenmeme Yağmuruna Tutulan No Man’s Sky, 70 Saat Oynama Süresine Rağmen İade Edilebiliyor!

1
0
0
0
0
Steam’de bir anda beğenmeme rekoru kıracak olan No Man’s Sky için 70 saat oynanma süresine rağmen iade hakkı veriliyor.

Bildiğiniz gibi Steam, Origin, PlayStation Store, Xbox Store gibi platformlarda bir oyun alıp beğenmeme, PC’de uyumluluk sorunu vb sebepten ötürü belli bir oynanma süresine kadar oyunu aldığınız yere iade edebiliyorsunuz. Örnek olarak Steam’i verecek olursak eğer PC ya da Mac için bir oyun satın alırsanız satın alım tarihinizden itibaren 14 gün içinde ve maksimum 2 saat oynama sınırını aşmadığınız sürece sorgusuz sualsiz oyunu Steam’e değeri kadar Steam Wallet karşılığında iade edebiliyorsunuz.

Ancak başta hype dediğimiz, hani fazla gazlanan bir oyun olarak karşımıza çıkan No Man’s Sky, -şahsen hala seviyor olsam da- birçok kişi, hatta milyonlarca kişi tarafından beğenilmedi. Fazla abartıldığı için kanarak oyunu satın alan birçok kullanıcı ise olumsuz yorum yaparak oyunu iade ediyor. Hatta Steam’de bambaşka bir durum olarak şu anda 70 saati aşan oyun saatine sahip oyuncularda da Steam iade hakkını sunuyor. (Demekki Steam bile pek sevmemiş oyunu)

Tabii bunu yapmak için “Kötü Performans” ve “Yanıltıcı Reklam” gibi seçenekleri seçmek olacak. Yani, “Bu oyunun reklamlarında anlat anlat bitmediler, bende kanıp aldım, hatta 70 saat oynadım oyunda bir şey yokmuş” manasında iade yapılabiliyor. Ancak bu durum eğer No Man’s Sky’ı iade etmek isterseniz garanti değil. Fakat genellikle şu anda iade kapısı açık gibi duruyor. Eğer iade etmek istiyorsanız bir deneyin derim. Fiyatı da iyiydi yani sonuçta, o kadar parayı verip oyunu beğenmediyseniz o para fena can yakar.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0