BlackBerry Yeni Android Telefonu DTEK60'ı Bugün Duyurdu!

0
0
0
0
0
Android işletim sistemiyle BlackBerry güvenliğini bir araya getiren DTEK60 ile ilgili detaylar, bugün firma tarafından duyuruldu.

BlackBerry‘nin bugün duyurduğu yeni akıllı telefonu DTEK60, Çinli firma TCL tarafından üretiliyor. Android işletim sistemine sahip olan modelin diğer özellikleri ise şu şekilde:

5.5 inçlik QHD ekrana sahip olan DTEK60, 4 GB RAM kapasitesinin yanında, 32 GB’lık hafıza alanıyla birlikte geliyor. Quallcomm’un Snapdragon 820 işlemcisinin kullanıldığı telefon, 3000 mAh gücünde bir pile ve ayrıca 21 megapiksellik de bir arka kameraya sahip. Çıkış fiyatı 499$ olan telefonda ayrıca parmak izi okuma özelliği de mevcut.

BlackBerry firmasına göre telefon; Android işletim sisteminin en üst seviyedeki özelliklerini, markanın önceki modellerinde de bulunan BlackBerry güvenlik avantajlarıyla bir araya getiren bir nitelikte. Bu sebeple de Android 6.0.1 sürümüyle çıkan modelin Nougat güncellemesi alıp almayacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Marka felsefesi olarak bilgi güvenliğini en üst düzeyde tutan BlackBerry, bakalım bu yeni telefonla nasıl bir başarı sağlayacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0