Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (26/08/16)

0
0
0
0
0
Merakla beklenen Star Trek: Sonsuzluk ve Suikast bugün sinema salonlarında.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 6 film giriyor.

26 Ağustos haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Star Trek: Sonsuzluk, Suikast (Mechanic:Resurrection), Oyun (Nerve), Sevimli Kedi İş Başında 2, Nefesini Tut (Don’t Breathe), Saraybosna’da Ölüm.

Lafı daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmini inceleyelim.

Star Trek: Sonsuzluk

Star Trek sevenlerin gün saydığı serinin üçüncü halkası Sonsuzluk artık vizyonda! Hızlı ve Öfkeli 7’den tanıdığımız Justin Lin yönetmenlik koltuğunda.

Star Trek: Sonsuzluk’un konusu ise şu şekilde: ‘’Uzay sonsuzluğunun içinde birçok görevi başarıyla tamamlamış olan USS Atılgan, uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve fedarasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan, gizemli bir düşmanla karşılaşıyor…’’

Sonsuzluk’un kadrosunda ise, Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba gibi usta isimler bulunmakta.

Star Trek serisi 50 yılı aşkın süredir ekranlarımızda. 2009 yılında J.J Abrams’ın yeni uyarlamasından sonra hayranlar diğer filmler için gün saymaya başlamıştı bile. Uzun zamandır benimde beklediğim Sonsuzluk, bu haftanın en ilgi çekicilerinden biri. Film serisindeki çizgiyi koruyacağını düşünüyorum, son derece aksiyonlu maceraların yanında harika bir görselliği var. Usta yönetmen Justin Lin, J.J Abrams’dan eksik kalmayacaktır, bizi uzayda hissettirecektir. Aksiyon ve bilim-kurgu sevenler kesinlikle göz atmalı.

Suikast (Mechanic:Resurrection)

Tehlikeli Oyun, Geceler Bizim gibi filmlere imzasını atan Dennis Gansel bu sefer karşımıza sürükleyici bir aksiyon hikayesiyle çıkıyor.

Suikast’ın konusu ise şu şekilde: ‘’Yıllar önce tezgahlanmış bir patlamayla ölümü kurgulanan Bishop, emekliliğin tadını çıkarabileceğini düşünmektedir. Ancak işadamı Crain, kaza süsü verilerek birilerini öldürmek ister. Bunun için Bishop’a ulaşmaya çalışır. Bishop emekliliğin tadını çıkarmak ister, ancak öldürülmesi gerekilen kişi Bishop’un aşık olduğu kişi olunca işler karışır…’’

Suikast’ın kadrosunda ise Jason Statham, Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Natalie Burn, Michelle Yeoh gibi isimler bulunmakta.

Suikast’de uzun zamandır heyecanla beklenen bir film. Kadroda Jason Statham olunca beklentiler hemen artıyor. Açıkçası aksiyon seyircisini tatmin edecektir. Jason’un da oyunculuğu iyi olacaktır. Bir de işin içine gökdelen ve yükseklik girince filmdeki gerilim bir hayli artacaktır. Açıkçası aksiyon ve gerilimin bol bol bulunduğu, izleyenleri tatmin edecek bir film göreceğiz. Yani izleyen pişman olmaz.Aksiyon ve Statham hayranları göz atmalı.

Oyun (Nerve)

Doğruluk mu? Cesaretlik mi? Oynamayanız yoktur, internet üzerinden tamamen gerçek bir oyuna ne derdiniz?

Oyun’un konusu ise şu şekilde: ‘’Nerve adındaki bir internet sitesi, oyuncularının cesaretinin test edildiği, internet üzerinden kontrol edilen bir oyunu duyurduğunda herkes çılgınca kaydolur. Ya Gözcü olup, cesaretlilere para yedireceksin, ya da cesaretli olup paraları yiyeceksin…’’

Oyun’un senaryosunu ilk defa görüyoruz. Benzerleri var tabii ki ancak internet alemine adapte etmeleri bir yakın gelecek tasviri sunmuş bizlere. Genç oyuncularda dinamik ve iyi oyuncular, açıkçası oyunculuk yönünden sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Senaryonun farklılığı da filmi izletmeye yetecektir. Gerilim ve suç türünü sevenler göz atmalı. (Bu iki tür diyince aklıma Sihirbazlar Çetesi geldi. Onu seviyorsanız, bunu da deneyin.)

Bu ilgi çekici 3 filmin dışındaki diğer filmler ise şöyle: Sevimli Kedi İş Başında 2, Nefesini Tut (Don’t Breathe), Saraybosna’da Ölüm.

Star Trek: Sonsuzluk 302, Suikast (Mechanic:Resurrection) 280, Oyun (Nerve) 181, Sevimli Kedi İş Başında 2 136, Nefesini Tut (Don’t Breathe) 128 ve Saraybosna’da Ölüm 8 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0