Call of Duty 2020'nin Geliştiricileri Belli Oldu

24
1
1
0
0
Geçtiğimiz günlerde Doritos paketinin üstünde promosyon olarak görüntülenen Call of Duty 2020'ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. Yaptığı paylaşımla yeni oyunu doğrulayan geliştirici firma Treyarch Studios, aynı zamanda Raven Software ile iş birliği yaptıklarını da duyurdu.

Tarihin en başarılı oyun serilerinden biri olarak gösterilen Call of Duty'nin bu yıl sona ermeden yeni bir oyunla karşımıza çıkacağını geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Şimdiye dek hakkında pek çok şey yazıp çizilen bu oyunun adının, hangi platformlara geleceğinin ya da çıkış tarihinin ne olacağına dair ise herhangi bir resmi açıklama gelmemişti.

Şimdiyse geçmiş Call of Duty oyunlarında geliştiricilik rolü üstlenmiş Treyarch Studios ve Raven Software, yeni oyuna dair ilk sinyalleri verdi. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan geliştirici stüdyo Treyarch, yaptığı paylaşımda "Bu resmi. Raven Software ile hazırladığımız şeyi dört gözle sizlere göstermeyi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Treyarch Studios ve Raven Software, yeni Call of Duty oyununda birlikte çalışacak:

CoD 2020

ABD merkezli oyun geliştiricisi Treyarch; daha önceleri CoD 3, CoD: World at War, CoD: Black Ops, Black Ops 2, Black Ops 3 ve Black Ops 4 olmak üzere seriye ait toplam 6 oyunun geliştiriciliğini üstlenmişti. Bununla birlikte Treyarch ile Raven Software, 2016 yılında piyasaya sürülen Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oyununda birlikte çalışmıştı.

Bildiğimiz kadarıyla bu yıl piyasaya sürülecek yeni Call of Duty oyunu 'Black Ops Cold War' olarak adlandırılacak. Adından da anlaşılacağı üzere soğuk savaş döneminde geçmesi muhtemel yeni oyunun, Call of Duty Modern Warfare ve Warzone'un 5. sezonunda düzenlenecek sezon ortası etkinliğinde kısa bir video ile duyurulması bekleniyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War'a dair bir detay da geçtiğimiz günlerde Doritos paketinin üstünde yer alan promosyonla ortaya çıkmıştı. Pakette yer alan detaylarla birlikte Call of Duty: Black Ops Cold War'un logosu gün yüzüne çıkarken, oyunun ismi de bir kez daha doğrulanmıştı. Oyuna dair yaşanacak yeni gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.essentiallysports.com/its-official-call-of-duty-2020-to-be-announced-soon-news-esports/
24
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
1
1
0
0