CoD: Modern Warfare ve Warzone'da Beşinci Sezonu Başlatan Güncelleme Yayınlandı

9
3
1
1
0
Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'da beşinci sezonu başlatan güncelleme yayınlandı. Oyuna pek çok yenilik getiren güncelleme büyük boyutuyla şikayet ettirecek gibi olsa da getirdiği yenilikler, oyunseverleri memnun edeceğe benziyor.

Yayınlandığı ilk günden beri oyuncuların yoğun ilgi gösterdikleri Call of Duty: Modern Warfare ve bu oyunun ücretsiz hayatta kalma versiyonu olarak karşımıza çıkan Call of Duty: Warzone, 4 sezonu geride bıraktı. Geliştirici ekip, şimdi bir blog gönderisi hazırlayarak oyunların beşinci sezonu için sunulan güncellemeyle ne gibi yeniliklerin geldiğini açıkladı.

Geliştirici ekip Infinity Ward tarafından yapılan açıklamalara göre her iki oyun da beşinci sezonla birlikte önemli yeniliklerle karşılaşacaklar. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'a gelecek olan yeniliklere derinlemesine bir bakış atalım.

Call of Duty: Warzone

Yeni güncellemeyle birlikte Activision'ın sevilen oyununun standart moduna dört yeni harita geliyor. Bu haritalar oyuncular için daha etkileyici bir deneyimin kapılarını aralayacak. Ayrıca Call of Duty: Warzone'un Verdansk isimli haritasına da bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme, oyunseverlerin büyük bir heyecanla beklediği trenin geldiğini ortaya koyuyor. Ayrıca bu haritadaki stadyum da yeni güncellemeyle birlikte açıldı.

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için sunulan beşinci sezon güncellemesiyle birlikte oyuncular, daha hızlı bir hayatta kalma deneyimi yaşayabilecekler. Geliştirici ekip, Mini Royale Trios isimli bir mod sayesinde oyunculara daha küçük alanda daha hızlı bir deneyim sunmaya başlamış durumda. Ayrıca oyunun Battle Royale Solos Stimulus modu da Battle Royale Solos Buy Back isimiyle geri dönüyor.

Call of Duty: Modern Warfare

Battle Royale Solos Buy Back modu, Call of Duty: Modern Warfare'a Search and Destroy Double Down ismiyle geliyor ve oyunculara 12'ye 12'lik karşılaşmalar sunuyor. Ayrıca oyunseverler, yeni güncellemeyle birlikte ISO ve AN-94, isimli iki yeni silah ve Lerch isimli bir operatörle de tanışma imkanı yakalayacaklar.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre yeni güncelleme, oyunla ilgili bilinen sorunları gideriyor. Ayrıca bazı performans ve genel sistem iyileştirmeleri de bu güncellemeyle birlikte geliyor. Tüm bunlara ek olarak geliştirici ekip, oyuncuların beşinci sezonun ilerleyen dönemlerinde Velikan isimli yeni bir operatör ve iki yeni silahla daha tanışacaklarını açıkladılar.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un güncelleme boyutları hala çok büyük

Infinity Ward tarafından yapılan resmi güncelleme notu açıklamalarında, güncelleme boyutlarına da değiniliyor. Ancak açık konuşmak gerekirse sizlerle şimdi paylaşacağımız boyutlar, eğer Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare oynuyorsanız canınızı sıkacak türden. Çünkü yapılan açıklamalara göre güncelleme, PS4 için 33,9 GB, Xbox One için 49,8 GB, Call of Duty: Modern Warfare'a sahip olan oyuncular için 54,2 GB ve sadece Call of Duty: Warzone'a sahip olan oyuncular için de 47,4 GB büyüklüğünde olacak. 

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için beşinci sezonu getiren güncellemesi, bugün itibarıyla yayınlanmış durumda. Yani oyuna girmeye çalıştığınız anca bu güncelleme otomatik olarak başlayacak. Eğer söz konusu güncellemeyle ilgili olarak yayınlanan notların tümüne erişmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/call-of-duty-modern-warfare/warzone-season-five-patch-notes
9
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
0