The Witcher’ın Konum Tabanlı Mobil Oyunu The Witcher: Monster Slayer Geliyor

45
6
4
1
0
Dünya çapında bir fenomen haline gelen The Witcher evreninin son oyunu, konum bazlı mobil oyun olan The Witcher: Monster Slayer olacak.

The Witcher serisi, edebiyat kitaplarından bilgisayar oyunlarına taşındıktan sonra çok büyük bir üne kavuşmuştu. Daha sonra başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı bir de dizi projesi yapılan The Witcher böylece oyunlardan ve kitaplardan bağımsız olarak büyük bir kitleye erişmeyi de başarmıştı.

Ana bilgisayar oyunlarına ek olarak Gwent gibi oyunlarla daha da derinleşen ve genişleyen The Witcher evreni, yeni bir mobil oyuna daha kavuşuyor. CDP’ye ait olan Spokko mobil oyun stüdyosundan The Witcher: Monster Slayer oyununun duyurusu geldi.

Sokaklarda canavar avlamak

the witcher

The Witcher: Monster Slayer oynaması ücretsiz bir rol yapma oyunu olarak hem iOS hem de Android cihazlarda kullanılabilecek. Bu oyun, daha önce de örneklerini gördüğümüz üzere dünyada dolaşmayı, canavarları öğrenmeyi ve tabii ki onlarla dövüşmeyi temel alacak. Gerçek dünyadaki gece gündüz dönüşleri ve hava durumu da oyuna etki edecek.

CDP’den yapılan açıklamada Hazırlık daha güçlü düşmanları alt etmenin anahtarıdır, oyuncular da güçlü iksirler ve yağlar hazırlayacak, bombalar ve canavar yemleri üretecek ve artırılmış gerçeklikte karakterlerini bu canavarları kılıçtan geçirmeden ve mühürlemeden önce güçlendirecek.“ ifadesini kullandı.

Tek işimiz yaratık dövmek değil

the witcher monster slayer

The Witcher dendiği anda herkesin aklına envai çeşit yaratığı kılıçla kovalamak gelse de oyunda görev odaklı bölümler de yer alacak. Böylece oyuncuların gerçek bir canavar avcısının nasıl hissettiğini daha iyi anlayabilmesi amaçlanıyor.

Oyunun çıkış tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Yapımın çıkış tarihi bu yılın ilerleyen dönemlerinde açıklanacak. Görünüşe göre The Witcher serisi bu kadar popüler olmaya devam ettikçe CD Projekt Red de yapabildiği her oyunu yapmaya devam edecek.

Yeni The Witcher: Monster Slayer hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyun çıksa oynar mıydınız? 

Kaynak : https://www.videogameschronicle.com/news/cd-projekt-has-announced-a-location-based-the-witcher-game-for-mobile/
45
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
45
6
4
1
0