Yeni Call of Duty Oyununun PS5'te 4K 120 FPS Ayarlarda Oynanacağı Söyleniyor

25
7
2
2
1
Activision'ın yaklaşmakta olan yeni Call of Duty oyunu için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddialara göre oyun, PlayStation 5'te 4K çözünürlükte 120 fps oynanabilecek. Ancak bunun ham görüntüyle mi olacağı yoksa farklı teknikler mi kullanılacağı şu an için bilinmiyor.

Activision, geçtiğimiz hafta yayınladığı bir videoyla yaklaşmakta olan yeni bir Call of Duty oyununu doğruladı. Oyuncuları heyecanlandıran bu gelişme, şirketin gerçek olaylara dayanan, şu an için de "Call of Duty Black Ops: Cold War" olarak isimlendirilen bir Call of Duty oyununun yolda olduğunu gözler önüne seriyor. 

Oyunla ilgili bilinen az sayıda şey var. Tanıtım videosuna göre bu oyun, çok büyük bir ihtimalle ABD, Rusya gerilimini ortaya koyacak. Şu ana dek oyunla ilgili detaylı bir açıklama gelmemiş olsa da ilk iddialar gelmeye başladı. "VentureBeat" isimli bir internet sitesine göre bu oyun, PlayStation 5'te 4K çözünürlükte 120 fps'de oynanabilecek.

Call of Duty Black Ops: Cold War

Call of Duty Black Ops: Cold War'ın gerçek 4K görüntüyü mü 120 fps'de sunacağı daha düşük çözünürlüklere uygulanacak yeniden yapılan teknikleriyle mi 4K hale getirileceği şu an için bilinmiyor. Ancak ikinci seçeneğin daha kuvvetle muhtemel olduğuna inanılıyor. Ayrıca oyunun PlayStation 4 için de piyasaya sürüleceğini düşünecek olursak, ham görüntünün zaten 60 fps olacağını ifade edebiliriz.

Activision'ın yeni Call of Duty oyunuyla ilgili nasıl planlarının olduğu şu an için bilinmiyor ancak ilerleyen günlerin bu oyunla ilgili daha fazla detayı ortaya koyacağı sugötürmez bir gerçek. Ancak yeni Call of Duty oyunu ister ham 4K isterse dönüştürülmüş 4K çözünürlükte olsun, oyuncuları ciddi anlamda heyecanlandıracak bir yapım olması muhtemel.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/08/call_of_duty_black_ops_cold_war_is_4k_120_frames-per-second_on_ps5
25
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
7
2
2
1