Call of Duty: Modern Warfare'ın Aksiyon Dolu Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

57
5
5
2
1
Activision, heyecanla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare için aksiyon dolu yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Call of Duty hayranlarının uzun yıllardır beklediği yeni Modern Warfare oyunu için geri sayım başladı. 2011 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare 3’ün ardından büyük bir sessizliğe gömülen seri, her zaman olduğu gibi kahramanımız Captain Price’ın önderliğinde geri dönüyor. 

Yeni Call of Duty: Modern Warfare oyununa dair ilk tanıtım fragmanı, geçtiğimiz mayıs ayında gelmişti. Yayınlandığı andan itibaren büyük bir heyecan yaratan fragman, oyuna dair beklentileri de bir hayli artırmıştı. Ve şimdi, efsanevi serisinin arkasındaki şirket olan Activision, CoD hayranlarının heyecanını diri tutmak için yepyeni bir tanıtım fragmanı daha paylaştı.

CoD

Serinin yeni halkasında Captain Price ve ekibi, SAS, CIA ve Farah Karim tarafından yönetilen Urzikstani Kurtuluş Gücü ile birlikte hareket edecek. Oyuncuların görevi ise teröristler tarafından çalınan kimyasal silahları almak olacak. Oyun bizleri, Londra’dan Orta Doğu ülkelerine kadar pek çok yere götürecek. 

Call of Duty: Modern Warfare'ın kullanacağı yeni oyun motoru, görsel mühendislikteki en son yenilikleri barındıracak. Oyun, en yeni ses simülasyonu efektleri ve gelişmiş gelişmiş animasyon sisteminin yanı sıra 4K HDR ve Dolby ATMOS desteğine de sahip olacak. Ayrıca yeni Modern Warfare’ın PC, Xbox One ve PS4 arasında Cross-Platform yani Çapraz Platform desteği ile geleceğini de belirtelim.

Call of Duty: Modern Warfare, PC, Xbox One ve PS4 platformları için 25 Ekim’de piyasaya çıkacak. 

Call of Duty: Modern Warfare için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/official-launch-gameplay-trailer-released-for-call-of-duty-modern-warfare/
57
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
57
5
5
2
1