Call of Duty Modern Warfare Remastered İle Orijinal Versiyonu Grafik Kıyaslaması

1
0
0
0
0
CoD Infinite Warfare ile beraber çıkacak olan 2007 yılının efsanelerinden Modern Warfare’ın remastered versiyonu ile orijinal versiyon arasındaki grafik farklarına bakıyoruz.

Günümüz teknolojisi ile 2007 yılının teknolojisi arasında neredeyse dağlar kadar fark var. Özellikle oyun sektöründe her sene çok daha gerçekçi oyunlar yapılırken birçok firma eski yapımlarını remastered dediğimiz yeniden ve yeni teknolojiler ile elden geçirerek tekrar piyasaya sürüyorlar. Bunun en güzel ve son örneği ise tahmin edebileceğiniz gibi Call of Duty Modern Warfare oyununun remastered hali.

Beğenmeme rekoru alan CoD Infinite Warfare’ın Deluxe paketi ile satın alınabilecek olan CoD’un belki de en sevilen yapımlarından biri olan 2007 yapımı Modern Warfare’ı tekrar elden geçiren firma, oyunun çıkmasına az bir süre kala heyecanı arttırmaya başladı.

Peki, Modern Warfare’ın orijinal halinden yeni remastered versiyonu arasında nasıl farklar var, tekrar bir göz atmak gerektiğini düşündük ve sizlerle paylaşmak istedik. Açıkcası çok daha yoğun ve çok daha gerçekçi bir grafik sunan MW Remastered, bu sefer çok daha ciddi ekran kartları ve teknik özellikler istediği açık. Ancak MW’yi böyle oynamanın da zevki apayrı olacak bell ki.

Aşağıdaki videodan 2007 vs 2016 MW videosunu izleyebilirsiniz;

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0